Vigtig meddelse om Coronavirus


Nyheden er fra Skødstrup Sportsforening Fodbold


Kære medlem, 

I Skødstrup Fodbold tager vi truslen om spredning af COVID-19-virussen (Corona-virus) meget alvorligt. Derfor beder vi jer læse nedenstående og efterleve reglerne - også i fodbold regi. 

Udbruddet af virussen udvikler sig hurtigt - herunder også i lande, som er populære feriemål for mange danskere. Det øger risikoen for, at virussen spreder sig i Danmark, og derfor er det meget vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Derfor henstiller vi til, at alle medlemmer, som har været i COVID-19-epicentre indenfor de seneste 14 dage - Norditalien, Kina, Iran, Sydkorea, Japan, Singapore - udebliver fra alle aktiviteter i regi af Skødstrup Fodbold. Herunder både træning, kamp, sociale arrangementer og øvrige sammenkomster på og uden for klubbens anlæg. 

Derudover opfordres alle medlemmer til at have ekstra fokus på hygiejne. Nedenfor følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte af Coronavirus: 

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre. 
  • Undgå kontakt med personer, som har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Hvis du har mistanke om, at du er blevet smittet, så kontakt din læge omgående. 

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger fra dag til dag, og vil løbende opdatere klubbens retningslinjer i tråd hermed. 

I forbindelse med klubbens nært forestående udlandsrejse, hvor op mod 130 af klubbens medlemmer deltager, følger vi situationen meget nøje, og følger de til hver tid gældende anbefalinger fra danske såvel lokale myndigheder. 

For yderligere oplysninger om Coronavirus henvises til Sundhedsstyrelsens hjemmeside HER.

For yderligere spørgsmål eller kommentarer, kan klubbens næstformand Nicolai Holm kontaktes pr. mail på nicolai0804@hotmail.som 

Kilde: Skødstrup Sportsforening Fodbold
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk