Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Havetraktorer stjålet flere steder på samme vej

Mandag fik Østjyllands Politi fire forskellige anmeldelser fra borgere, der havde været udsat for tyveri på deres adresser på Skolevangsvej i Haurum ved Hammel. 

Tyverierne er formentligt foregået søndag aften eller natten til mandag, hvor de ubudne gæster har stjålet havetraktorer og værktøj. 

På en af adresserne var havetraktoren stjålet fra en gårdsplads, mens gerningsmændene i de andre tre tilfælde var brudt ind i et værksted eller en lade. 

Samlet set blev der stjålet tre havetraktorer og en del værktøj til en værdi af i alt flere tusinde kroner fra de fire adresser. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagerne nærmere.  

**

 

Få sigtelser i forbindelse med fodboldkamp

Mandag eftermiddag spillede Randers FC hjemmekamp i Superligaen mod FC København, og Østjyllands Politi var til stede for at holde øje med, at det hele foregik i god ro og orden før, under og efter kampen. 

Kampen blev afviklet uden større uro, og der blev kun rejst nogle få sigtelser undervejs. 

En 42-årig mand blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, da han inden kampen gik rundt med noget fyrværkeri, der gav en del røg. Under den efterfølgende visitation fandt betjentene en mindre mængde kokain, som han også blev sigtet for at besidde. 

En 57-årig mand blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han gik rundt med en joint foran stadion. Samme sigtelse fik en 21-årig mand, som viste sig at have en mindre mængde kokain i lommen, da han blev visiteret ved indgangen. 

I lommerne på en 29-årig mand fandt politiet lidt hash og en balaclavahue, hvilket resultererede i sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af maskeringsforbuddet. 

**

 

Brand i hus i Skødstrup

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 23.42 ud til en brand i et hus på Engskovbakken i Skødstrup

Den kvindelige beboer på adressen var selv kommet ud fra stedet, og hun var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Hun havde dog været udsat for en del røg og blev kørt til tjek på skadestuen. 

Branden nåede at forårsage større sodskader i hele huset. Efter al sandsynlighed var det en tændt cigaret, der startede branden. 

**

 

Brand i bolig i Hasselager 

Natten til tirsdag kl. 02.51 fik Østjyllands Politi endnu en anmeldelse om, at der var brand i en bolig – denne gang på Sletvej i Hasselager. 

Den mandlige beboer i huset var ude, da politi og brandvæsen kom frem, og han forklarede, at han ved et uheld var kommet til at antænde noget papir, hvorefter flammerne hurtigt havde spredt sig. 

Der skete større skader på huset, men ingen personer kom umiddelbart til skade. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 14.34 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Ravnsøvej i Risskov. En 22-årig motorcyklist kørte op bag i en bil ført af en 28-årig kvinde. Motorcyklisten pådrog sig nogle skader – umiddelbart ikke alvorlige.   

Mandag kl. 23.46 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. 

Natten til tirsdag kl. 01.05 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Økonomivej i Randers NØ.

**

 

Indbrud 

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Skovvadbrovej i Kousted begået mellem torsdag d. 6/4 kl. 05.30 og mandag d. 10/4 kl. 00.00
På Læsøvej i Hinnerup begået mellem onsdag d. 5/4 kl. 16.00 og mandag d. 10/4 kl. 11.00
På Højmarksvej i Højbjerg begået mellem torsdag d. 6/4 kl. 12.00 og mandag d. 10/4 kl. 14.00
På Tulipanhaven i Tilst begået mellem fredag d. 31/3 kl. 11.00 og mandag d. 3/4 kl. 10.00
På Skæring Skolevej i Egå begået mellem torsdag d. 30/3 kl. 18.00 og mandag d. 10/4 kl. 17.30


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk