Rent bord i dagens seniorkampe

dato

Nyheden er fra Skødstrup Sportsforening Fodbold

I dagens opgør på hjemmebanen i Studstrup, blev der igen gjort rent bord! 👏

Lørdagens tidligere kamp endte 2-0 mod bundproppen fra Lystrup. De blå svømmede i chancer fra første fløjt, og havde flere afslutninger på stolperne og tæt forbi mål. Vi skulle dog helt ind i 2. halvleg, før end de mange chancer blev omsat til mål.

Første mål blev scoret af anfører August Boye efter fornemt forarbejde af selvsamme ved baglinjen.

Kun 2 minutter efter lykkedes det Casper Andreasen at fremtvinge et straffespark. Fra pletten brænder Morten Elsig på en godt spillende Lystrup-keeper - heldigvis er Casper Beedholm hurtigt over reposten og gør det til kampens resultat 2-0.

Lørdagens sene kamp udviklede sig til en sand målfest og endte 5-2 til de blå over de hurtige og driblestærke spillere fra Aros FC. Efter 20 minutter lykkedes det faktisk Aros at bringe sig foran med 1-0. Det ændrede sig dog allerede efter yderligere 5 minutter da Daniel Axelsen, efter det der egentlig lignede en dårlig 1. berøring, lykkedes med at få sat Aros midterforsvar af til en fornem afslutning og en reducering til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

Kort efter pausen vil Jacob Lundqvist også lege med. Jacob har været skadet i mere end et år, og er først i indeværende sæson blevet sin skade kvit. Det blev fejret i dag, da Jacob på 4 minutter får scoret 2 meget flotte mål til den samlede stilling 3-1.

Heldigvis var det blot til pynt da Aros 20 minutter reducerede til 3-2.

3 minutter før tid får Tobias Carøe trukket en afslutning flot over i det fjerneste hjørne, som Aros' keeper ingen chance har for at nå. Christian Byskov lukker kampen med en scoring kort før tid, som er klasket op i nettet. 5-2 til de blå.

Kampens spiller, kåret af spillerne, for serie 2 holdet blev anfører August Boye. For serie 4 holdet blev det Nikolaj Blegvad, som med 2 assists var medvirkende til sejr og 3 livsnødvendige point!

Klubben takker for opbakning ved dagens opgør!