To pædagoger søges til det selvejende dagtilbud Løgtengården

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger to uddannede pædagoger på fuld tid – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse 1. november 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Lidt om os:

Løgtengården er et selvejende dagtilbud med driftsaftale med Aarhus kommune. Bestyrelsen, som er arbejdsgiver, består af 5 forældrevalgte medlemmer og 2 medarbejderrepræsentanter.

Selveje kan noget særligt, netop at der ikke er langt fra tanke til handling. Sammen med bestyrelsen er vi frit satte til at forvalte dagtilbudsloven, hvilket giver os mulighed for at tilrette dagligdagen, så den giver mest mulig mening og kvalitet for den aktuelle børnegruppe. Som ansat har man derfor stor indflydelse på det levede børneliv, og den pædagogiske retning vi i fællesskab skaber rammerne for i Løgtengården.

Løgtengården er normeret til 60 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn og vi er ca. 20 fastansatte personaler. Personalegruppen består af mænd og kvinder i alle aldre og med forskellige kompetencer. Vi har fokus på forskellighed og mangfoldighed, når vi ansætter nyt personale. Herigennem kan vi sikre en livsduelig og spændende organisation, så vi kan give målgruppen et nuanceret, kvalificeret og spændende tilbud.

Vi er en livlig personalegruppe, som værner om de gode fællesskaber. Derfor leder vi efter to nye kollegaer, som har lyst til at bidrage til fællesskabet, så vi som personalegruppe fortsat er i bevægelse. Du vil som medarbejder i Løgtengården få rig mulighed for at udvikle dig som pædagog, hvor sparring og feedback er en naturlig del af den daglige praksis. Der er også mulighed for at videreuddanne sig indenfor sprog, bevægelse og natur/udeliv – hvis man måtte have interesse her for. Vi tilbyder en arbejdsplads med vide rammer, som DU selv er med til at definere – hvad du brænder og har særlig interesse for ind i det pædagogiske felt. Vi bærer i flok, vi inspirerer hinanden og vi spiller hinanden gode i det daglige samarbejde.

Hverdagen består primært af planlagte pædagogiske aktiviteter, hvor vi arbejder med børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi prioriterer samtidig, at børnene får mulighed for at fordybe sig i leg, bruger deres fantasi og har indflydelse på egen hverdag. Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn føler sig som en del af fællesskabet og har trygge relationer til både børn og voksne.

Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre børnenes læringsmiljøer igennem fælles mål for arbejdet med bl.a. læreplantemaerne, som er vores pædagogiske bagtæppe for vores daglige praksis. Der er i huset en spirende evalueringskultur, som kvalificerer og styrker vores læringsmiljøer. Vi anser alle aktiviteter og rutiner der forgår i løbet af dagen som værdifulde for børnenes læring og trivsel. Det gør vi bl.a. ved at vi giver daglige rutiner værdi, ved at følge børnenes initiativer og sætte os selv i spil – i deres leg og interesser.

Vi har eget køkken, hvor vores ernæringsassistent tryller lækker økologisk mad frem hver eneste dag. 3 gange om ugen kommer vores musikpædagog, som synger og spiller med grupperne i tæt samarbejde med det pædagogiske personale. Ca. en gang om måneden har vi fællessamling, hvor hele huset samles til musik, dans, teater og andre skøre indfald.

 

Vi søger pædagoger som:

 • Vil bidrage til at skabe trivsel, udvikling og læring for børn, forældre og kollegaer
 • Er nærværende, anerkende og inkluderende i mødet med børnene og har en positiv tilgang til forældresamarbejdet.
 • Er ansvarlig og fleksibel som kan agere i en hverdag, der nogle gange bliver anderledes end planlagt.
 • Er en synlig og tydelig voksen i forhold til børn, forældre og kolleger.
 • Kan bidrage til den høje faglighed i hele huset, fællesskabet og det gode arbejdsmiljø.

 

Vi kan tilbyde dig:

 • Nærværende ledelse, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • En attraktiv arbejdsplads med rig mulighed for efter/videre uddannelse samt faglig og menneskelig udvikling.
 • En arbejdsplads med høj faglighed og fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring.
 • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og griner sammen.
 • Et fagligt miljø, hvor feedback og sparring er en naturlig del af hverdagen.
 • Et hus der prioriterer tid til faglig fordybelse - med 5 møder om året, udelukkende til pædagogfaglig sparring, evaluering og udvikling.
 • God infrastruktur, hvor bus og Letbane stopper lige ved døren.

Hvis du har lyst til at vide mere om vores dejlige sted, så gå på opdagelse på vores hjemmeside Link: Løgtengården (famlyweb.co)

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Jens på telefon 41857225


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  mandag d. 9.10.2023 kl. 12.00
 
Jobsamtalerne afholdes løbende

Om os
Selveje kan noget særligt, netop at der ikke er langt fra tanke til handling. Sammen med bestyrelsen er vi frit satte til at forvalte dagtilbudsloven, hvilket giver os mulighed for at tilrette dagligdagen, så den giver mest mulig mening og kvalitet for den aktuelle børnegruppe. Som ansat har man derfor stor indflydelse på det levede børneliv, og den pædagogiske retning vi i fællesskab skaber rammerne for i Løgtengården.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grenåvej 770, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912117

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet