Uddannet pædagog søges til Løgtengårdens vuggestue (barselsvikariat)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:


Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger uddannet pædagog på fuld tid – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse 1. maj 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Lidt om os:

Løgtengården er et selvejende dagtilbud med driftsaftale med Aarhus kommune. Bestyrelsen, som er arbejdsgiver, består af 5 forældrevalgte medlemmer og 2 medarbejderrepræsentanter.

Selveje kan noget særligt, netop at der ikke er langt fra tanke til handling. Sammen med bestyrelsen er vi frit satte til at forvalte dagtilbudsloven, hvilket giver os mulighed for at tilrette dagligdagen, så den giver mest mulig mening og kvalitet for den aktuelle børnegruppe. Som ansat har man derfor stor indflydelse på det levede børneliv, og den pædagogiske retning vi i fællesskab skaber rammerne for i Løgtengården.

Løgtengården er normeret til 60 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn og vi er ca. 20 fastansatte personaler. Personalegruppen består af mænd og kvinder i alle aldre og med forskellige kompetencer. Vi har fokus på forskellighed og mangfoldighed, når vi ansætter nyt personale. Herigennem kan vi sikre en livsduelig og spændende organisation, så vi kan give målgruppen et nuanceret, kvalificeret og spændende tilbud.

Vi er en livlig personalegruppe, som værner om de gode fællesskaber. Derfor leder vi efter en ny kollega, som har lyst til at bidrage til fællesskabet, så vi som personalegruppe fortsat er i bevægelse. Du vil som medarbejder i Løgtengården få rig mulighed for at udvikle dig som pædagog, hvor sparring og feedback er en naturlig del af den daglige praksis. Vi tilbyder en arbejdsplads med vide rammer, som DU selv er med til at definere – hvad du brænder og har særlig interesse for ind i det pædagogiske felt. Vi bærer i flok, vi inspirerer hinanden og vi spiller hinanden gode i det daglige samarbejde.

Hverdagen består primært af planlagte pædagogiske aktiviteter, hvor vi arbejder med børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi prioriterer samtidig, at børnene får mulighed for at fordybe sig i leg, bruger deres fantasi og har indflydelse på egen hverdag. Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn føler sig som en del af fællesskabet og har trygge relationer til både børn og voksne.

Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre børnenes læringsmiljøer igennem fælles mål for arbejdet med bl.a. læreplantemaerne, som er vores pædagogiske bagtæppe for vores daglige praksis. Der er i huset en spirende evalueringskultur, som kvalificerer og styrker vores læringsmiljøer. Vi anser alle aktiviteter og rutiner der forgår i løbet af dagen som værdifulde for børnenes læring og trivsel. Det gør vi bl.a. ved at vi giver daglige rutiner værdi, ved at følge børnenes initiativer og sætte os selv i spil – i deres leg og interesser.

Vi har eget køkken, hvor vores ernæringsassistent tryller lækker økologisk mad frem hver eneste dag. 3 gange om ugen kommer vores musikpædagog, som synger og spiller med grupperne i tæt samarbejde med det pædagogiske personale. Ca. en gang om måneden har vi fællessamling, hvor hele huset samles til musik, dans, teater og andre skøre indfald.

Din profil:

Vi søger en pædagog som:

 • Vil bidrage til at skabe trivsel, udvikling og læring for børn, forældre og kollegaer
 • Er nærværende, anerkende og inkluderende i mødet med børnene og har en positiv tilgang til forældresamarbejdet.
 • Er ansvarlig og fleksibel som kan agere i en hverdag, der nogle gange bliver anderledes end planlagt.
 • Er en synlig og tydelig voksen i forhold til børn, forældre og kolleger.
 • Kan bidrage til den høje faglighed i hele huset, fællesskabet og det gode arbejdsmiljø.

Vi kan tilbyde dig:

 • Nærværende ledelse, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • En attraktiv arbejdsplads med rig mulighed for faglig og menneskelig udvikling.
 • En arbejdsplads med høj faglighed og fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring.
 • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og griner sammen.
 • Et fagligt miljø, hvor feedback og sparring er en naturlig del af hverdagen.
 • Et hus der prioriterer tid til faglig fordybelse - med 5 møder om året, udelukkende til pædagogfaglig sparring, evaluering og udvikling samt fast tid til arbejdet om børn.
 • God infrastruktur, hvor bus og Letbane stopper lige ved døren.
 • Sundhedsforsikring til en attraktiv pris og god dækning
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Valgfri:
Der er tale om barselsvikariat - med mulighed for fastansættelse


Hvis du vil vide mere:
Hvis du har lyst til at vide mere om vores dejlige sted, så gå på opdagelse på vores hjemmeside Link: Løgtengården (famlyweb.co)

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Jens på telefon 41857225


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  30.4.2024
 
Vi afholder løbende samtaler med de egnede kandidater


 

 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grenåvej 770, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030993

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet