Bar’sushi åbner i Aarhus nord

Profilbillede

Når Bar’sushi åbner i starten af juni på Skovlundvej 16 er det for at give Aarhus Nord et anderledes godt spisealternativ. Sushi har i flere år været meget populært, og mange af landets større byer har flere sushi-restauranter. Derfor åbner sushikæden Bar’sushi med 24 siddepladser og take-away, der både kan bestilles online og pr. telefon.

Bar’sushi startede oprindelig i Odense, hvor der nu ligger 3 restauranter, derudover ligger der restauranter i både København, Kolding, Vejle og Nyborg.

Bar’sushi blev startet op af Claus Skovsted, iværksætter og glødende sushi-entusiast, han åbnede som den første, en sushi restaurant i provinsen, helt tilbage i 2000. Den første bar’sushi åbnede i Odense for 15 år siden og den i Skødstrup bliver nr. 8 i rækken.

Claus Skovsted er gået i samarbejde med Henrik Harmsen, som i dag driver Margueritten Grill & Cafe på Skovlundvej 16. De har en fælles fortid inden for Crazy Daisy, hvor de begge blev ansat i start 90’erne.

Begge har siden haft en lang karriere inden for restaurationsbranchen. Harmsen er selv serie-iværksætter og har i tidens løb drevet og ejet mere end 10 natklubber og cocktailbarer både i Danmark og udlandet.


Foto: Claus Skovsted og Henrik Harmsen sammen.

Harmsen bliver ejer og driver den nye Bar’sushi i samarbejde med et par partner som har store ambitioner om at åbne flere Bar’sushi restauranter i Aarhus området.

Bar’sushi leverer frisklavet sushi som laves pr. ordre så kvaliteten altid er i top. Der er lagt op til masser af valgmuligheder og fokus på børnemenuer så hele familien kan deltage. Når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er du inviteret med til at overvære det hele fra første parket.

"Det giver også vores gæster mulighed for at spørge ind til maden, vores passionerede kokke elsker at fortælle om sushi, så spørg endelig løs," siger Harmsen.

Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet og det gælder uanset hvilken Bar’sushi du vælger at besøge. Et af de mest populære valg, hvis man ikke bestiller take-away er ”spis til pindene knækker”, hvor kokkene sammensætter menuen. Det er sushi ad libitum for 269 kr.

I første omgang bliver der lavet en pop-up Bar’sushi, mens der bliver arbejdet på at få ny bygning tilegnet konceptet.

I Skødstrup vil gæsterne møde lokalt personale og et veltestet koncept. De har 24 siddepladser og forventer mange spisende gæster og ikke kun take-away. Der bliver altid brugt meget energi på indretningen af en ny Bar’sushi og det bliver ikke anderles her i Skødstrup.

"Sushi har meget med stemning at gøre, derfor er rammerne vigtige. Folk skal have en god oplevelse, og vi forventer, at vi kan fylde alle pladserne fredag og lørdag aften. Det er min klare vision, at folk ikke kun betragter os som take-away, men også som en restaurant oplevelse" siger Henrik Harmsen.

Åbningstiderne bliver hver dag fra 15:00 til 21:00

Kilde: Bar Sushi Aarhus ApS. // Henrik Harmsen