Døgnrapporten i Skødstrup: fredag den 31. december

Profilbillede

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hændelser

Torsdag den 30.12.21 kl. 21.01 – blev Østjyllands Politi kontaktet, idet flere personer var i færd med at affyre fyrværkeri ved Aarhus Arrest. Ved politiets undersøgelse af sagen, blev der i nærområdet truffet fire personer, som efterfølgende blev bortvist fra stedet.

Torsdag den 31.12.21 kl. 09.36 – blev Østjyllands Politi kontaktet, idet der var begået indbrud i to fyrværkericontainere på Løgtenvej i Skødstrup, hvorfra der var stålet en pt ukendt mængde fyrværkeri. Politiet søger vidner til episoden.

Torsdag den 31.12.21 kl. 00.24 blev en 33 årig mand standset af politiet på Paderup Boulevard i Randers. En udåndingsprøve viste, at manden var påvirket af spiritus over den tilladte promille. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu klarlægge den endelige promille.

Torsdag den 31.12.21 kl. 05.14 – blev Østjyllands Politi kontaktet, idet der var begået indbrud i en fyrværkericontainer på Højmarksvej i Odder, hvorfra der var stålet en pt ukendt mængde fyrværkeri. Politiet søger vidner til episoden.

Færdsel

Torsdag kl. 11.58 blev en 25-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestid, da han blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV.

Torsdag kl. 18.10 blev en 67-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tisetvej i Malling.

Torsdag kl. 20.46 blev en 39-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Østerbrogade i Grenaa.

Torsdag kl. 23.15 blev en 34-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Frederiksborg Alle i Randers NV.

Fredag kl. 00.24 blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Paderup Boulevard i Randers SØ.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Nordre Strandvej i Risskov begået mellem onsdag kl.21.30 og torsdag kl. 11.30.
På Dortesvej i Brabrand begået fredag kl. 01.14.


Godt nytår

Østjyllands Politi har i det seneste døgn modtaget flere anmeldelser som relatere sig til affyring af fyrværkeri.
Fyrværkeri kan lovligt afskydes fra den 27. december 2021 til den 1. januar 2022. 
Vi opfordre fortsat til, at man tager mest mulig hensyn til hinanden således nytåret bliver en festlig og fornøjelig begivenhed for alle.

HUSK – sikkerhedsbriller og evt. ørepropper – hold god afstand - pas godt på de mindste – vis hensyn.

Med ønsket om et rigtig godt nytår til alle.
Vagtchefen, Østjyllands Politi 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk