Efter udsolgt i K.B.Hallen: Ude Af Kontrol annoncerer efterårstour i 2024

Foto: PDH Music.
dato

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen i København fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Billetsalget startede fredag d. 8. marts klokken 10.00 via dette link


Touren er som følger:

4. oktober 2024, Gazzværket, Aabenraa.

5. oktober 2024, Elværket, Holbæk.

11. oktober 2024, Posten, Odense.

12. oktober 2024, Royal Stage, Aalborg.

18. oktober 2024, Train, Aarhus.

19. oktober 2024, Fermaten, Herning.

Kilde: PDH Music
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.