Margueritten fylder 30 år.

Foto: Margueritten Grill & Cafe.
Profilbillede

Margueritten Grill & Cafe ́ i Skødstrup har 30 års fødselsdag, og det skal fejres med 30% rabat på hele menukortet mandag den 27/9 til søndag den 3/10.

Historie
Den fik sit navn (Margueritten Grill) tilbage i 1991 da dronning Margrethe II, indviede ruten som i alt er på 4.218 km. Ruten er opkaldt efter dronningens yndlingsblomst, og derfor er ruten markeret med brune skilte med margueritblomsten.

Margueritten Grill & Café ligger på margueritruten som er en turistrute for bilister, som er lagt således, at man følger landets smukkeste vejstrækninger og undervejs passerer ca. 200 af Danmarks mest kendte seværdigheder og attraktioner.

Nye tider
Ny ejer og nye idéer, men stadigvæk fokus på klassisk dansk mad, der er lavet rigtigt. Sådan er det hos Margueritten Grill & Café i Skødstrup, der i dag er forpagtet af Henrik Harmsen.

Århusianeren, der bor med sin familie i Egå, har 25 års erfaring som restauratør. De gamle lokaler blev revet ned i 2019 og erstattes med en helt ny udgave af Margueritten, hvor der blev plads til dobbelt så mange siddende gæster. Der har været stor respekt for alt det gode gamle og her fortsætter Margueritten Grill & Cafe med at servere klassisk mad, der smager godt.

Hygge - Familievenlig - Minigolf
Margueritten Grill & Cafe er i dag en hyggelig og familievenlig restaurant. Her er plads til 40 spisende gæster indenfor og 50 udenfor.

Der er en legeplads og en minigolfbane med 18 huller og der tænkt på alle. Børn og voksne kan dyste i minigolf. På Margueritten Grill & Cafe laver de både gammel dansk mad og burger til en fornuftig pris.

De sørger for et stort udvalg af danske retter som man kan nyde i lokalet eller tage med hjem. "Du vil få kartofler fra lokale landmænd, dansk krogmodnet oksekød, kylling nuggets fra danske gårdkyllinger, hjemmelavet sovs... og ja, så laver vi minimum 3 meter dansk flæskesteg hver dag!", fortæller Henrik Harmsen. 

Kilde: Henrik Harmsen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.