Med krop, sind og sjæl i Skødstrup

Foto: Stock Photo. Charlotte fra Your Balance har uddannet sig som psykoterepeut.
Profilbillede

Charlotte fra Your Balance er en kendt massør og yogainstruktør fra Skødstrup. Her har hun igennem de sidste 9 år fået øjnene op for, hvor tæt fysikken og psyken hænger sammen.

Hun er derfor nu klar med et behandlingstilbud, som ikke kun behandler kroppen men også sjæl og sind. De sidste 4 år har hun læst til psykoterapeut for at få mere ekspertise inden for feltet.

Hun er derfor nu en registeret psykoterapeut, hvilket er en beskyttet titel. Det betyder, at hun har en godkendt uddannelse inden for feltet.

Fokus på krop, sind og sjæl

Charlotte beskriver sit arbejde som værende kropsforankret. Det har fokus på, hvordan krop, sind og sjæl hænger sammen.

Forskellen mellem sjæl og sind er, at sindet er det, som styrer det praktiske i vores hverdag - vores software, så at sige. Imens er sjælen det, der giver os livsvilje.

I Charlottes arbejde kigger hun på de traumer, kroppen lagrer helt ned på celleplan. Det kan være alle mulige traumer såsom stress, depression eller relationsproblemer.

Hun har nemlig en tro på, at de fysiske symptomer, som kroppen udviser, udspringer fra udfordringer i sindet. Derfor starter arbejdet hos Charlotte også med at se på, hvad der fylder i din hverdag.

Kilde: Redaktionen
False {
}