Mindeord - Egon Christensen

Kilde: Redaktionen
Profilbillede
Karoline Andersen karoline.andersen@heymate.dk

Egon Christensen fra Skødstrup er desværre ikke blandt os længere. Egon Christensen blev født 26. juli 1941 og døde 21. juli 2020.

Tankerne går til de efterladte.

Mindeord:

Vores far, morfar, farfar, oldefar, svigerfar og ægtemand, Egon Christensen er desværre gået bort. Han døde på Randers Sygehus efter pludselige komplikationer, omgivet af sin nærmeste familie, Jan, Lone, Mette og Birthe.

Egon var en ægte Aarhus-dreng. Opvokset på Trøjborg, hvor han også kom i lære som slagter og i takt med at der kom flere børn, købte han og Birthe i 1972 hus på Hybenrosevej i Skødstrup. Der havde familien sit liv og deres tre børn deres opvækst. Da børnene var flyttet hjemmefra, besluttede Birthe og Egon i 2003 at flytte til Moesbakken i Rønde, hvor Egon boede indtil sin død.

Egon har altid været et dedikeret menneske med passion for de ting han gjorde. Det gjaldt også i hans erhvervskarriere, som startede som slagterlærling og gav ham et langt og godt arbejdsliv i kødbranchen, bl.a. som fabrikschef hos Vigo i Ebeltoft og produktudviklingschef hos Danish Crown, hvor han var indtil han gik på pension i 2002.

Passioneret var han også særligt for håndbolden, hvor han selv i alle årene har været en loyal og yderst vellidt Skovbakken-mand, kendt som “slagter”, og en del af guldholdet som blev Danmarksmester i 1962. Passionen for håndbold holdt ved hele livet, uanset om det var som træner i Skødstrup, flittig tilskuer til børn og børnebørn eller som TV-seer til håndboldkampe i fjernsynet.

Egon var et stort menneske som altid var vellidt af hans omgivelser. Han var altid oprigtig interesseret i folk omkring ham og glad på deres vegne, når ting blev en succes. Han var på sin egen rolige facon inddragende og omfavnende for ethvert selskab. Altid hjælpsom og godt selskab, uanset om det var blandt venner, familie, arbejde, til bestyrelsesmøder i ejerforeningen eller når der blev spillet spil eller lavet lektier med børnebørnene.

Egon blev bisat torsdag 30. juli i Bregnet kirke i Rønde, hvor han er lagt til hvile på hans vante højre fløj med udsigt over bugten imod hans elskede sommerhus i Skødshoved. Ceremonien blev pga. Covid-19 begrænset til de nærmeste.

Altid elsket, altid savnet, men aldrig glemt.


På vegne af familien