Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

 

Alvorligt færdselsuheld på Djursland

En 62-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag indlagt i kritisk tilstand efter et alvorligt færdselsuheld på Grenåvej mellem Bjødstrup og Rønde. 

Kl. 16.09 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en personbil og en bus var kørt frontalt sammen, og ambulance og politi var hurtigt på stedet. 

Den 62-årige, der var fører af personbilen, blev kørt på sygehuset, og vejen blev spærret i begge retninger, mens der blev arbejdet på stedet. 

Tilsyneladende skete uheldet, da den 62-årige kom for langt over i den modsatte vejbane, men de nærmere omstændigheder er endnu uklare. En bilinspektør foretog tekniske undersøgelser på stedet og skal nu forsøge at afklare hændelsesforløbet. 

Der var ikke andre end den 62-årige, som kom alvorligt til skade 

**

 

Hundepatrulje fandt frem til formodet indbrudstyv

Østjyllands Politi fik natten til onsdag kl. 00.51 en anmeldelse om, at der var indbrud i en butik på Viby Torv i Viby, og ni minutter efter blev den formodede gerningsmand anholdt. 

Alarmen var gået i butikken, og en vagt kontaktede politiet, da han via overvågning kunne se indbrudstyven gå rundt på stedet efter at have knust en rude. Da de første betjente få minutter efter var fremme, var gerningsmanden væk, og det samme var nogle kontanter fra kasseapparatet, der var brudt op. 

En hundepatrulje blev sat til at søge – og det gav pote. Politihunden fik hurtigt færten og gik gennem flere gader, før den ca. 350 meter fra gerningsstedet nåede frem til en 35-årig mand, der svarede nøje til det signalement, vagten havde givet. 

Da den 35-årige blev visiteret, fandt betjentene flere kontanter og en bushammer i lommerne på ham, og han blev kl. 01.00 anholdt og sigtet for indbrud. 

**

 

Efterforsker blufærdighedskrænkelse

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 11.24 en anmeldelse om, at en 13-årig pige havde været udsat for blufærdighedskrænkelse i Randers C. 

Ifølge pigen kom hun gående fra stationen i Randers, da en fremmed mand gik hen og tog hende på bagdelen. Den 13-årige skyndte sig at løbe fra stedet og fik kontakt til sin far, der kontaktede politiet. 

Østjyllands Politi havde hurtigt patruljer i området, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmanden. Sagen efterforskes nu nærmere. 

**

 

Fandt stjålne ure på Facebook – sælger anholdt

En 37-årig mand, der i slutningen af juni fik stjålet fem armbåndsure fra sin adresse i Hinnerup, opdagede tirsdag, at urene var sat til salg på Facebook. 

Han lod som om, han var en interesseret køber og satte en aftale op med sælgeren, hvorefter han kontaktede Østjyllands Politi. Tirsdag aften stod en patrulje så klar på det sted i Aarhus, hvor den 37-årige havde aftalt at mødes med sælgeren. 

Da en 20-årig mand dukkede op med de fem armbåndsure i en pose, gav betjentene sig til kende, og det fik ham til at tage benene på nakken og løbe derfra. Han blev dog relativt hurtigt indhentet og anholdt. 

Den 20-årige er foreløbigt sigtet for hæleri ved at have solgt stjålne varer, og derudover blev han sigtet for at have været i besiddelse af to macheter, som blev fundet på hans adresse i Aarhus. 

Den 37-årige havde kvitteringer og andre beviser for, at urene var hans, så dem fik han retur af politiet. 

**

 

Færdsel 

Natten til onsdag kl. 03.02 blev en 16-årig ung mand anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Skødstrup. Den 16-årige var aggressiv og opfarende og råbte skældsord af betjentene, og han blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Angiveligt havde den 16-årige været alene hjemme og taget sin fars bil uden at få lov. Hans forældre blev underrettet om episoden. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Helgesgade i Viby begået tirsdag d. 4/7 mellem kl. 01.30 og kl. 09.45
På Abildgårdsvej i Trustrup begået mellem mandag d. 12/6 kl. 00.00 og lørdag d. 1/7 kl. 12.00
På Lindholmvej i Aarhus N begået torsdag d. 13/4 mellem kl. 18.00 og kl. 19.00
På Skanderborgvej i Viby begået tirsdag d. 4/7 mellem kl. 12.15 og kl. 15.30
På Frejasvej i Åbyhøj begået tirsdag d. 4/7 kl. 19.16
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi