Skødstrup SF sikrer endnu en sæson i jyllandsserien med overbevisende sejr

Profilbillede
dato

Skødstrup SF sikrede sig endnu en sæson i Jyllandsserien efter en overbevisende 4-0 sejr på udebane mod Brabrand IF. Holdet dominerede fra start til slut, og cheftræner Lars Rasmussen ser nu mod en potential rekordplacering.

20. oktober 2024 blev en dag at huske for Skødstrup SF, som da de besøgte Brabrand IF på udebane, sikrede sig endnu en sæson i Jyllandsserien. Efter blot 20 minutters spil stod det 4-0 til Skødstrup, hvilket blev kampens endelige resultat.

"En rigtig fin kamp, hvor vi hurtigt får afgjort kampen, da vi er foran med 4-0 efter 20 min. Med sejren er vi sikre på endnu en sæson i Jyllandsserien, så det er vi rigtig glade for," fortæller cheftræner Lars Rasmussen, der også ser frem mod holdets næste og sidste kamp i sæsonen. "Nu vil vi gå efter sejren i den sidste kamp, så vi kan sætte rekord for bedste placering i klubbens historie, så vidt jeg er orienteret," tilføjer han.

Lars Rasmussen fremhævede sine spilleres evne til at udnytte deres chancer og forbedringen i boldbesiddelse siden sidste kamp. "Vi er igen i dag skarpe på vores chancer og derudover er vi langt bedre på bolden end i sidste kamp. Det gør vi i perioder kan hvile lidt mere med bolden," analyserer cheftræneren.

Selvom der var mange gode præstationer på banen, valgte Lars Rasmussen at fremhæve et par spillere, der gjorde en væsentlig forskel. "I dag kan der nævnes mange spillere. Dog vil jeg fremhæve Monika Thomsen, som står en rigtig god kamp på målet og giver en sikkerhed til bagkæden. Derudover spiller Sille Enggaard også en rigtig god kamp med to flotte mål og en masse gode aktioner på kanten," siger han beundrende.

Trods den overbevisende præstation ser Lars Rasmussen stadig forbedringsmuligheder for holdet. "Vi kan stadig komme til at hænge bedre sammen i vores kæder, så der ikke bliver for meget afstand og herved giver os selv en masse unødige meter at skulle løbe," reflekterer han.

Med sejren i dag ser Skødstrup SF frem til deres næste og sidste kamp denne sæson, hvor de håber at skrive historie med en rekordhøj placering i Jyllandsserien.

Næste kamp for Skødstrup SF er et opgør imod Aarhus 1900. Det udspiller sig i Ed Park (Skødstrup) d. 27. oktober klokken 14:30.

Kampens resultat: 1-5 til Skødstrup SF
Række: Jyllandsserien Kvinder - Efterår 2024, Pulje 263

Kilde: Lars Rasmussen