SKØDSTRUP SKOLE SØGER TYSKLÆRER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

  • Fastansættelse
  • Deltid på cirka 20 timer med mulighed for flere timer
  • Tiltrædelse hurtigst muligt eller 1. februar 2024 
  • Linjefag: Tysk og måske har du flere kompetencer, der kan bringes i spil
  • Årgange og samarbejde: 5.-9. årgang
     
 
Din profil:
 

Vi forventer, at du med din baggrund og evt. erfaring har evnen til at bedrive faglig undervisning i åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem elever, forældre og skole. 

Derudover skal du kunne tage del i skolens almindelige hverdag, hvilket blandt andet gælder arbejdet med skolens indsatsområder, teamsamarbejde, udvikling, forældre- og elevinddragelse m.m. 

Du har et ressource orienteret børnesyn, og vi forventer, at du brænder for at understøtte dine elevers vækst både fagligt og personligt. 

Du er en teamspiller og bidrager i dit team til udvikling og samarbejde. Du er en stærk kommunikator og er optaget af at udvikle trygge læringsmiljøer. 

Du har sikkert flere kompetencer med dig, og dem glæder vi os til at høre mere om og bringe i spil.

Stillingen indeholder tysk på 5.-9. årgang. Du træder ind i et stærkt tysk fagteam.
 


Derfor skal du vælge os:

Vi tilstræber at bedrive ledelse ”tæt på” og vil gøre det ypperste for at vejlede og støtte dig i dit daglige arbejde.

Skødstrup Skole kendetegnes ved en høj grad af tillid mellem skole og hjem, medarbejdere og børn, internt mellem medarbejdere og udadtil til øvrige samarbejdspartnere.

Vi har en forventning om, at alle børn og voksne gør det bedste, de kan, og har høje forventninger til både din faglighed, dit personlige engagement og din pædagogisk/didaktiske forståelse.

Skødstrup Skole er en af landets største skoler med ca. 1320 elever og 120 medarbejdere, hvorfor du som ny kollega bliver en del af en bredt sammensat gruppe, der altid er klar på sparring og faglig udvikling.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Deltid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Hvis du vil vide mere:

Se skolens hjemmeside her
 

Kontakt:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Søren Skalkhøj Petersen på mail sospe@aarhus.dk 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: mandag d. 18. december kl. 12:00.


 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rosenbakken 4, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954249

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet