TRIVSELSVEJLEDER TIL TRIVSELSTEAM I INDSKOLINGEN PÅ SKØDSTRUP SKOLE

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansættelse: 1. august 2024 

Arbejdsopgaver: Inklusions- og trivselsarbejde på 0.-5.årgang 

Uddannelse: AKT-vejleder, inklusionsvejleder eller lignende

Vil du være med til at styrke børnefællesskabet på en af landets største folkeskoler? Brænder du for at skabe deltagelsesmuligheder, understøtte fællesskaber og for at støtte børn i at udleve deres potentiale, og kan du påtage dig rollen som vejleder for klasseteams? Så er du måske vores trivselsvejleder på Skødstrup Skole. 

 

Om skolen:

Skødstrup Skole kendetegnes ved en høj grad af tillid mellem skole og hjem, medarbejdere og børn, internt mellem medarbejdere og udadtil til øvrige samarbejdspartnere.   
   
Vi tror på, at vi alle skal være en del af et fællesskab, og at alle børn skal støttes i at udleve deres potentiale. Vi har en forventning om, at alle børn og voksne gør det bedste, de kan, og vi har høje forventninger til både din faglighed, dit personlige engagement og din pædagogiske/didaktiske forståelse. 
   
Skødstrup Skole er en af landets største folkeskoler med godt 1300 elever og 120 medarbejdere. Du bliver som ny kollega en del af en bred sammensat gruppe, der altid er klar på sparring og faglig udvikling.  

 

Om jobbet:

Stillingen har base i vores trivselsteam T1 i indskolingen 0.-5.klasse. Du vil indgå i tæt samarbejde andre medarbejdere, der er tilknyttet i et variabelt antal timer i trivselsteamet  

Din arbejdsdag vil bestå af en blanding af lektioner i vores trivselslokale med et antal elever og derudover vejledning, observation, sparring i og til klasseteams på de forskellige årgange. Du skal kunne trives i en hverdag med mange bolde i luften, hvor 2 dage sjældent er ens. Du skal evne en høj grad af fleksibilitet til gavn for de elever, der tilknyttet trivselsteamet. 

På Skødstrup Skole arbejder vi kontinuerligt med at udvikle og implementere ”mellemformer”. Vi har et klart fokus på, hvordan vi skal arbejde med bedre inklusion, så flere børn lykkes i egne klasser og i SFO´en og dermed segregerer færre.    

 

Din profil:

Du skal være en teamplayer og en god kollega, der er i stand til at byde ind og bidrage til skolens videre udvikling. Vi arbejder målrettet på at dokumentere alt det gode arbejde, og derfor vil der være krav om, at du er god på skrift og kan have et vedholdende fokus på dette.  

Vi søger én, der enten er AKT-vejleder eller inklusionsvejleder uddannet og har kendskab til indskolingen. 

 
Vi forventer, at du har erfaring fra arbejdet på en skole, og at du ser skole i et samlet perspektiv, hvor undervisning og fritidstilbud er en del af samme hverdag. Vi vil gerne, at du anser inklusionsarbejdet som et midlertidigt tilbud/indsats således, at vejledningen, for så vidt det er muligt, skal gives til klasseteamet. Derfor vil det være en stor fordel, hvis du har vejledningserfaring.   

Derudover skal du kunne tage del i skolens almindelige hverdag, hvilket blandt andet gælder arbejdet med skolens indsatsområder, teamsamarbejde, udvikling, forældre- og elevinddragelse m.m.  

Arbejdet i trivselsteamet kræver, at du er omstillingsparat, initiativrig, udviklingsorienteret og god til at samarbejde på tværs af skolen.   

Vi ønsker en positiv kollega med energi og mod på alt det nye i arbejdet med at skabe deltagelsesmuligheder og trivsel på en stor skole. 

 

Hvis du vil vide mere:

Se skolens hjemmeside: Skødstrup Skole (aarhus.dk)  
 

Kontakt:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: 

  • skoleleder Søren Skalkhøj Petersen tlf: 50758490 
  • pædagogisk leder i indskolingen Karin Bach tlf: 41857496 
     

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  23-05-2024
 
Samtaler afholdes d. 27. maj 2024
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rosenbakken 4, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045248

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet