Døgnrapporten i Skødstrup: lørdag den 11. september

Profilbillede

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Østjyllands Politi har pt. ingen fremstillinger i grundlovsforhør i dag.

Aftenen og natten har stået i genåbningens tegn og har givet anledning til en del travlhed i restaurationsmiljøet, hvor der har været mange mennesker - især i Aarhus. Ikke alle har opført sig lige pænt, så 14 måtte forbi detentionen til afsvaling dels for beruselse og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.  


Uddrag af døgnrapporten 11. september 2021:


Færdsel:
Fredag kl. 16:31 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tuestensvej i Tilst.

Fredag kl. 19:00 blev en 45-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Bondehaven i Skødstrup.

Fredag kl. 16:43 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Bispehavevej i Århus V.  

Fredag kl. 17.17 blev en 22-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Kappelvænget i Århus V.

Fredag kl. 20.30 blev en 24-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Christian X´s Vej i Viby J.


Indbrud: 
Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds:

Skt. Pauls Gade i Århus C begået fredag den 10/9 mellem kl. 12:00 og kl. 13:30Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi