Hår Galleriet er et frirum fra hverdagens stress

Foto: Et lille blik ind i salonen // Hår Galleriet // Anni Elkjær Riis.
Profilbillede

Frisørsalonen Hår Galleriet, som er beliggende i Skødstrup ved Aarhus, byder deres kunder indenfor til en behagelig oplevelse, som ikke bare handler om at blive klippet, men om at få et afbræk fra hverdagens stress.

Anni Elkjær Riis ejer frisørsalonen Hår Galleriet, hvor hun sammen med sine ansatte gør sit bedste for at servicere kunderne på højeste niveau.

”Det er vigtigt for mig, at kunderne føler, at de får en god oplevelse. Vi gør meget ud af at give en god rådgivning, ligesom vi tager os god tid til hver enkelt,” fortæller Anni og fortsætter:

”Det skal være hyggeligt at komme her, hvor man kan blive forkælet og slappe af, mens vi sørger for en god hårvask, massage og en klipning efter kundens smag og behov.”

Altid drømt om at blive selvstændig

Anni har været hos Hår Galleriet siden 1981, med blot et halvt års afbræk, hvor hun var tilbage at arbejde hos den salon, hvor hun er uddannet:

”Dengang var det en mand ved navn Bent Holm, der havde salonen og som jeg arbejdede for. Jeg havde i mange år drømt om at blive selvstændig, men jeg ville gerne have netop den salon, som Bent havde og den var værd at vente på. I 2003 overtog jeg salonen, da Bent ville på pension. Han fortsatte med at arbejde lidt hos mig i weekenderne er par år.”

Salonen er smukt beliggende med en skøn udsigt, og fordi Anni samtidig var glad for atmosfæren og de kunder, der kom i salonen, valgte hun at vente på, at hun kunne overtage efter Bent.

Nye kræfter skal læres op

Ligesom Anni i sin tid blev lært op af mere erfarne frisører, så sætter hun i dag en stor ære i at lære elever op.

”Lige nu har jeg tre elever, og jeg har hele tiden elever inde, så jeg kan bidrage til at lære nogle nye op. Jeg elsker mit fag, og det vil jeg gerne give videre. Det er også vigtigt for mig, at jeg selv og resten af personalet bliver videreuddannet og derfor er vi ofte også på kurser, både herhjemme og i udlandet,” forklarer hun.

Elever til VM

Netop Annis elever er noget, som hun går meget op i, og de får da også mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor faget.

”Jeg har flere gange haft elever med til VM. Sidste gang var sidste år, hvor det blev holdt online på grund af corona. Her blev min elev nr. 12 ud af 137, så det er jeg selvfølgelig rigtig stolt af. Jeg er rigtig glad for mine elever, og den ene, som bliver færdigudlært i januar 2022, bliver også fastansat bagefter.”


Foto: Personalet hos Hår Galleriet. Privat

God stemning og sammenhold

Foruden Anni selv og de tre elever, er der også ansat en anden udlært frisør i salonen.

”Vi har det rigtig godt sammen og det tror jeg også, at vores kunder kan mærke, når de kommer her. Den gode stemning, der er imellem os, smitter af på kunderne. Vi er en salon for hele familien, for alle aldersgrupper, og vi kan lave alt. Vi er jo meget forskellige aldersgrupper, os der arbejder i salonen, og på den måde supplerer vi hinanden rigtig godt”, forklarer Anni og slutter:

”Når kunderne kommer hos os, skal de have det godt, og derfor kan vi både tilbyde massage i stolene, en lækker kop kaffe og en generel god og behagelig behandling med tid til forkælelse. Vi vægter det gode håndværk og man skal føle sig tryg, som kunde hos os".

Læs mere om frisøren på deres hjemmeside og Facebook.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hår Galleriet // Anni Elkjær Riis
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk