JUNIBAKKEN SØGER EN ENGAGERET OG HJERTEVARM PÆDAGOG TIL EN FAST STILLING

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Junibakken, Tronkærgårdsvej 1, 8541, Skødstrup Dagtilbud 

Møder du altid børn i øjenhøjde og synes du, at arbejdet med børns leg, relationer og hverdagsrutiner er det vigtigste i verden? Er du som person omsorgsfuld, indlevende og nærværende? Så er det måske netop dig, som vi søger til vores skønne Junibakken. 

Junibakken er en integreret institution med 26 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Vi har et åbent hus, hvor der arbejdes i små og store grupper. Junibakken er syv år gammel og har nogle fantastiske rammer med naturværksted, bålplads og masser af dejlig natur i nærheden. Indenfor er der spisesal, værksted, tumlerum, eventyrkrog, legerum, biblioteksafdeling og sprogrum. 

Junibakken er opdelt i fire gruppe: to grupper med 13 vuggestuebørn og to grupper med 20 børnehavebørn. Stillingen er i en vuggestuegruppe. Der kan læses mere om Junibakken på vores hjemmeside. 

 

Forventninger til dig: 

 • Du er fagligt dedikeret og reflekteret omkring dit arbejde med børnenes læring, udvikling, trivsel og dannelse
 • Du kommunikerer anerkendende og formår at skabe positive relationer til både børn, forældre og kolleger
 • Du møder børn i øjenhøjde, og du er optaget af barnets perspektiver og intentioner
 • Du er omsorgsfuld, indlevende og nærværende i arbejdet med børn
 • Du finder arbejdet med børns leg, relationer og hverdagsrutiner pædagogisk værdifuldt
 • Du har overblik og kan strukturere og organisere dig selv og andre – også i pressede situationer
 • Du har mod på at arbejde i et stærkere læringsfællesskab
 • Du møder din omverden med godt humør og god energi

 

Derfor skal du vælge os: 

 • Du får fagligt engagerede og dygtige kolleger, der øver sig i at være et stærkere læringsfællesskab med meget refleksion og fokus på udvikling af pædagogikken
 • Du vil få stor indflydelse på hverdagen, da vi arbejder ud fra ”Det har vi ikke prøvet før, så det kan vi nok godt” 
 • Du får en dagligdag med både planlagte og spontane aktiviteter – og du vil i perioder komme til at arbejde med særlige temaer, som vi planlægger i fællesskab for hele huset 
 • Du vil få faglig sparring i forhold til opgaven
 • Du vil opleve et helt særligt forældresamarbejde med meget engagerede og positive forældre 

Du ansættes i en afdeling og et dagtilbud, hvor der er fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber i forhold til børnenes læring, udvikling, trivsel og dannelse.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes besat pr. 1/7 2024 
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 
Ugentligt timetal: 37 timer ugentligt

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Signe Hvid på mobil 41857397 i tidsrummet kl. 9-15.
 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgning:
Ansættelse pr. 1 juli 2024 og vi holder løbende samtale op til da. Vi anvender udelukkende elektronisk rekruttering, og det er således kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
   
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Tronkærgårdsvej 1, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030513

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet