Løgten Fodterapi: Den tætte kundekontakt er vigtig

Profilbillede

Nina Poulsen er statsautoriseret fodterapeut og overtog i september 2019 Løgten Fodterapi. Hendes håb var at kunne få skabt noget, der var hendes eget. Nina Poulsen blev færdiguddannet som statsautoriseret fodterapeut i Randers tilbage i 2015, og hun har siden fået flere års erfaring indenfor faget. Blandt andet har hun haft egen klinik i hjemmet, samt arbejdet på en større klinik i Århus.

En drøm om at få sit eget

Ønsket om at have sin egen klinik og være den der bestemmer, var dét, der for 1,5 år siden gav Nina motivationen til at overtage Løgten Fodterapi. Løgten Fodterapi er en lille klinik, og det er netop noget af dét, som Nina nyder allermest ved sin forretning. For sammenlignet med den større klinik inde i Århus, så giver Ninas lille forretning muligheden, for at få en god og tæt kontakt med kunderne.

Og det er da også i sin nuværende forretning, hvor Nina uden tvivl foretrækker at være. Klinikken inde i Århus var en god oplevelse, som har givet Nina fremragende erfaring, men efter nogle år blev ønsket om at få sit eget så stort, at Nina forlod klinikken inde i Århus, så hun kunne udleve sin drøm om at være en 100% selvstændig fodterapeut.


Foto: Billede fra klinikken

Nina også haft klinik i eget hjem. Noget af det, som hun godt kunne lide ved at have klinik derhjemme var, at der kom en god kontakt til kunderne, og de følte sig trygge ved at være der. I hjemmeklinikken var Nina også 100% selvstændig, men det var en svær opgave at adskille arbejde og det private fra hinanden. Beslutningen om at overtage Løgten Fodterapi har derfor været det bedste valg, både for Nina personligt og hendes karriere som fodterapeut. Den lille forretning har nemlig gjort hendes drøm til virkelighed om at kunne være en 100% selvstændig og statsautoriseret fodterapeut, uden at skulle gå på kompromis med kundernes oplevelse. Nina kan nu nyde at komme på arbejde hver dag, og fordi forretningen er lille, så er der stadig god mulighed for at have den samme tætte kontakt med kunderne, som der var i klinikken derhjemme.

En klinik hvor kunderne kommer først

Ninas klinik har stor betydning for lokalsamfundet, da det er den eneste forretning i den branche placeret i området. Og der er da også mange af de lokale, som nyder at komme og få behandlinger i Ninas klinik. Men selvom mange af de lokale har glæde af Ninas behandlinger, så er nye kunder altid velkomne.

Man kan roligt sige, at Ninas forretning er en succes. Det er en forretning med glade kunder, og netop dét, er et budskab, som breder sig. Siden Nina overtog klinikken tilbage i 2019, så oplever hun, at der udover de lokale også kommer flere og flere kunder til udefra. Generelt vil Nina sige, at noget af det vigtigste for hende er, at hendes klinik er et sted, hvor folk er glade for at komme, og hvor de kan føle sig trygge. Og netop dét er et kriterium, som hun oplever enorm succes med.

Ambitioner om at fortsætte udviklingen

Løgten Fodterapi er en klinik, der allerede har udviklet sig positivt. Fodterapi er en branche, hvor det tager tid at bygge en god og stærk forretning op inden for faget. Ifølge Nina kræver det den statsautoriserede uddannelse som fodterapeut, for at man med garanti kan give sine kunder de bedste behandlinger. Samtidig er man som fodterapeut en del af sundhedsvæsenet.

Også derfor har Nina sørget for, at hendes anden og eneste medarbejder i klinikken også er uddannet statsautoriseret fodterapeut. Da Nina først overtog klinikken i 2019, var hun alene i forretningen, men Helle Arve har været tilknyttet klinikken siden marts 2021. Selvom Løgten Fodterapi er en lille forretning, så er det altså en klinik, der er hele tiden udvikler sig med det formål, at kunne give kunderne den bedste oplevelse. Og til trods for at fodterapi er en branche, hvor det tager tid at få bygget noget stærkt op, så stopper det ikke Ninas ambitioner for klinikken i fremtiden. Helle arbejder i dag tre dage i forretningen om ugen, men i fremtiden har Nina et håb om, at Helle kan arbejde og give behandlinger i klinikken på fuld tid.

Udviklingen af klinikken er altså noget, som er vigtigt for Nina. Det handler nemlig om hele tiden at forbedre sig, så kunderne altid får den bedste oplevelse, når de kommer i klinikken. De seneste år oplever Nina, at der hele tiden kommer nye kunder til, som bestiller behandlinger i klinikken. Det er selvfølgelig et kæmpe kompliment til Nina og hendes forretning, at flere og flere nyder at komme i klinikken og blive behandlet. Og der skal ikke være nogen tvivl om, at man er altid velkommen i Ninas klinik, uanset om man er ny kunde, eller man er en, som kommer der tit. Nina mener nemlig, at der sagtens kan komme flere kunder til, uden at nærkontakten og trygheden hos kunderne forsvinder. Og hun er glad for, at nye kunder kommer i klinikken, og de på den måde kan få lov til at opleve, hvor dejlig en klinik, hun har.

For Nina er det vigtigt at understrege, at selvom der kommer flere kunder til, så vil klinikkens vigtigste værdier altid være, at kunderne kan føle sig trygge og være glade, når de kommer i hendes klinik. Derfor hersker vist ikke nogen tvivl om, at Nina og hendes forretning altid gør sit bedste for, at have glade og tilfredse kunder. Og hvis man ikke selv har mulighed for at komme i klinikken, så kører Nina gerne ud og giver behandlinger privat.


Foto: Løgten Fodterapi logo

Løgten Fodterapi kan kontaktes på:

Telefon: 25 75 85 41

E-mail: info@løgtenfodterapi.dk

Adresse: Grenåvej 762A, 8541 Skødstrup

Du kan derudover se mere på hjemmesiden, og her vil du også kunne bestille behandlinger eller udfylde en kontaktformular.

Hjemmeside: løgtenfodterapi.dk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nina Poulsen // Løgten Fodterapi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk