Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.30 en 23-årig mand, der sigtes for kvalificeret vold, trusler og ulovlig tvang mod en 23-årig kvinde på en adresse i Tilst.

**

 

Stjal genstande fra genbrugsplads

Torsdag kl. 06.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde fyldt en trailer med ting fra genbrugsstationen på Ølstedvej i Lisbjerg. En medarbejder havde med sin traktor spærret vejen for manden, så han ikke kunne køre ud fra genbrugsstationen, hvorefter han havde ringet efter politiet.

Politiet tog kontakt til den 20-årige mand i bilen, der blev anholdt og sigtet for tyveri fra genbrugsstationen. Det viste sig desuden, at den trailer han kørte med var meldt stjålet, og at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor også sigtet for brugstyveri af trailer og for kørsel uden førerret. Den 24-årige mand, der stod som ejer af bilen, blev desuden sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Den 20-årige mand var statsborger i Den Demokratiske Republik Congo, men havde ikke medbragt sit opholdsbevis og kunne derfor ikke fremvise det til politiet, hvilket han ellers han pligt til. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

**

 

Forberedte narkosalg på børnehaves legeplads

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 23.45 en anmeldelse om, at der var nogen, der gik rundt og lyste med lommelygter ved en børnehave på Dr. Holsts Vej i Åbyhøj. En patrulje gik ind på børnehavens område, hvor de fandt to mænd, der sad med hver sin digitalvægt og var i færd med at veje hash op, som de puttede i små salgsposer.

På bordet lå der flere plader med hash, og de to mænd på 19 og 20 år blev bedt om at stoppe deres forehavende og gå væk fra bordet. De blev begge sigtet for besiddelse af narkotika med henblik med videresalg. Under visitationen blev den ene fundet i besiddelse af noget mere hash, mens den anden havde nogle kontanter på sig.

Både hashen, pengene, salgsposerne og det øvrige udstyr blev beslaglagt af politiet. Betjentene fandt desuden nogle poser med kokain og heroin, der lå på jorden. Disse blev også beslaglagt med henblik på destruktion.

**

 

”Underlig” mand skabte utryghed i bus

Torsdag kl. 13.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var steget af en bus på Pihlkjærsvej i Højberg og opførte sig underligt. Manden havde herefter kortvarigt stillet sig ved et busstoppested, hvorefter han steg på en ny bus, da den ankom.

Anmelderen, der også var steget ombord på bussen, holdt øje med manden, som fortsatte med sin noget atypiske adfærd, ligesom anmelderen syntes, at manden virkede meget nervøs. Der blev sendt en patrulje efter bussen, for at få den standset, men manden var i mellemtiden stået af.

Kort efter spottede en anden patrulje en mand, der passede på signalementet, og som opførte sig noget underligt ved Ingerslevs Boulevard. Den 29-årige mand blev anholdt og hans taske og overtøj blev gennemsøgt, men der blev ikke fundet noget. Den 29-årige mand blev herefter kørt til politigården for at blive afhørt til sagen, men han blev efterfølgende løsladt igen.

**

 

Vred bargæst endte med at blive smidt ud og anholdt

Natten til fredag kl. 04.24 blev Østjyllands Politi kaldt til en beværtning i Fiskergyde i Aarhus, hvor en gæst havde sparket på vinduerne og skubbet til inventaret, efter han var blevet smidt ud fra stedet af en dørmand.

Dørmanden har forklaret til politiet, at manden havde væltet et bord med drikkevarer efter et tabt fodboldspil, hvorefter han var blevet smidt ud fra stedet. Da han havde fortsat sin aggressive opførsel, ved at slå og sparke på vinduer og inventar, havde dørmændene lagt ham i håndjern og kontaktet politiet.

Da betjentene ankom til stedet, overtog de anholdelsen af den 23-årige mand, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 16.22 blev en 28-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Kærtoften i Aarhus V.

Torsdag kl. 23.06 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og for ikke at have medbragt sit kørekort, da han blev standset af en patrulje på Vikærsvej i Risskov.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Slotslyngen i Aarhus V begået mellem tirsdag den 26/7 kl. 12.00 og torsdag den 28/7 kl. 09.15
  • På Skelagervej i Aarhus N begået mellem tirsdag den 26/7 og torsdag den 28/7
  • På Rønnevangen i Sabro begået mellem torsdag den 14/7 kl, 12.00 og torsdag den 28/7 kl. 12.00
  • På Novembervej i Aarhus V begået mellem mandag den 25/7 kl. 17.00 og torsdag den 28/7 kl. 14.00
  • På Elmely i Skødstrup begået torsdag den 28/7 mellem kl. 14.30 og kl. 15.35
  • På Sandkåsvej i Aarhus V begået torsdag den 28/7 mellem kl. 10.30 og kl. 18.00
  • På Ahornvej i Risskov begået mellem onsdag den 27/7 kl. 09.00 og torsdag den 28/7 kl. 19.00
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk