Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller kl. 10.00 i Retten i Aarhus en 57-årig mand i grundlovsforhør. Den 57-årige sigtes for stalking og overtrædelse af tilhold begået mod en 40-årig kvinde.


Den 57-årige mand har ifølge sigtelsen oprettet over 350 opslag og kommentarer om kvinden og deres fælles børn på Facebook på trods af, at han var meddelt et tilhold mod direkte eller indirekte at kontakte dem.  

Den 57-årige blev anholdt på sin adresse tirsdag kl. 11.28 og fremstilles med henblik på varetægtsfængsling.

 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller en 25-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers i dag kl. 11.00. Kvinden sigtes for vold og afpresning mod en 42-årig mand. Anklageren anmoder om lukkede døre.

 

**

 

Fremstilling i Retten i Randers kl. 13.00

Kl. 13.00 fremstiller Østjyllands Politi en 45-årige kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Kvinden sigtes for kvalificeret vold mod en 62-årig mand. Anklageren vil anmode om lukkede døre.

 

 

**

 

Seneste nyt om branden ved Studstrupværket

Der er forstsat brand i en silo med træpiller ved Studstrupværket i Skødstrup. Myndighederne følger hele tiden udviklingen. På baggrund af løbende målinger vurderer Styrelsen for Patientsikkerhed, at der ikke er en aktuel sundhedsfare i forbindelse med røgen. Branden håndteres døgnet rundt, og det er Østjyllands Brandvæsens vurdering, at indsatsen vil vare endnu to uger.

Læs mere i pressemeddelesen

 

**

 

Opmærksom borger foretog civil anholdelse af spritbilist

En 49-årig kvinde kontaktede tirsdag kl. 17.19 politiet i forbindelse med, at hun kom kørende på Nordkystvejen ved Allingåbro. Her lagde hun mærke til, at bilen foran hende slingrede, kørte med varierende hastighed og flere gange kørte ud i græsrabatten. Kvinden fulgte efter bilen og holdt øje med bilens fører, en 27-årig mand, og da han på et tidspunkt stod ud i rabatten for at lade vandet, blev det meget tydeligt, at han var beruset. Kvinden kontaktede derfor politiet og aftalte, at hun skulle følge efter den 27-årige, indtil politiet ankom.

Da manden kørte videre, men efter kort tid standsede bilen og begyndte at gå fra sin bil, tog kvinden kontakt til ham og overtalte ham til at blive på stedet. Hun foretog en civil anholdelse og tog den 27-årige med ind i sin egen bil, hvor hun beroligede ham og ydede psykisk førstehjælp indtil politiet ankom. Kl. 17.50 blev den 27-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel.

**

 

Betjente fandt narko i bil

En patrulje fra Østjyllands Politi standsede tirsdag aften kl. 18.50 en 32-årig mandlig bilist, som kom kørende på Ny Munkegade i Aarhus i sydlig retning. Da betjentene tog kontakt til den 32-årige fører af bilen, lagde de mærke til en kraftig duft af hash fra kabinen, og spurgte derfor manden, om han havde narko i bilen, hvilket han indrømmede. Betjentene foretog derfor en ransagning af bilen og fandt flere salgsposer med hash og skunk samt en mængde joints. Den 32-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

 

**

Færdsel

Tirsdag kl. 07.14 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i sydgående retning ved Søften, da en 56-årig mandligbilist kører op bag i en 41-årig kvindelig bilist, som holder stille med havariblink tændt på grund af køkørsel foran hende. Hverken den 41-årige kvinde eller den 56-årige mand kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 08.08 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers, da fronten af en 42-årig mandlig bilist blev påkørt af en kassevogn, da denne prøvede at overhale ham. Den 42-årige mand blev tilset i en ambulance, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 12.40 skete der et færdselsuheld på rute 21 ved Kærvej i Termestrup, da en 25-årig mandlig motorcyklist kørte op bag i en personbil, ført af en 76-årig mand, som holdt stille for at svinge til venstre ad Kærvej. Den 25-årige blev afhentet i ambulance i kritisk tilstand. Den 76-årige kom ikke umiddelbart til skade. Rute 21 var i forbindelse med uheldet spærret i nogle timer.

Tirsdag kl.12.56 skete der et færdselsuheld på Nørrebrogade i Aarhus, da en 41-årig kvindes ladcykel var kommet i svingninger, og derved kørte ud over en kantsten. Her ramte kvinden ind i siden af en ledbus ført af en 57-årig mand. Ingen kom til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 14.09 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i sydgående retning ved Randers, da en 40-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sin bil på grund af vand på vognbanen og påkørte autoværnet. Den 40-årige mand kom ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 17.05 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Carl Blochs gade og Skovgaardsgade i Aarhus, da en 45-årig mandlig bilist påkørte en 21-årig kvindelig cyklist. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 22.32 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved randers, da en 18-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil på grund af vand på kørebanen, snurrede rundt og påkørte autoværnet. Hverken den 18-årige eller hans passager, en 18-årig kvinde, kom tilsyneladende til skade ved uheldet.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

  • På Laskedalen i Brabrand begået mellem mandag den 26/9 kl. 13.00 og tirsdag den 27/9 kl. 09.50
  • På Espedalen i Risskov begået tirsdag den 27/9 mellem kl. 10.40 og kl. 11.45
  • På Kvædevej i Grenå begået tirsdag den 27/9 kl. 16.49
  • På Holmstruphøjvej i Aarhus V begået tirsdag den 27/9 mellem kl. 15.00 og kl. 20.03
  • På jernaldervej i Aarhus V begået tirsdag den 27/9 mellem kl. 06.45 og kl. 19.55
  • På Vibyvej i Åbyhøj begået tirsdag den 27/9 kl. 21.00
  • På Runevej i Hasle begået tirsdag den 27/9 mellem kl. 18.30 og kl. 21.00

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk