Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

**

 

Cykeltyv fanget efter godt borgertip

En opmærksom borger var tirsdag aften med til at lede til politiets pågribelse af en cykeltyv i Aarhus C. 

Borgeren fattede omkring kl. 22.00 mistanke til tre mørkklædte mænd, der luskede rundt ved et kælderrum under nogle lejligheder på Ingerslevs Boulevard, og da mændene kom ud fra kælderen med en racercykel, kontaktede han politiet. 

Da en patrulje kort efter var fremme, traf de den ene af de tre personer, en 26-årig mand, der gik rundt i området med en racercykel, som ganske rigtigt viste sig at være stjålet. 

Den 26-årige blev sigtet for indbrud i kælderrummet, og cyklen blev leveret tilbage. 

**

 

Alvorlig arbejdsulykke i Hasselager

Tirsdag kl. 13.28 blev politi og ambulance sendt til en alvorlig arbejdsulykke ved en virksomhed på Birkegårdsvej i Hasselager, hvor en 22-årig mandlig mekaniker var blevet klemt under en lastbil, som han var i færd med at reparere. 

Da politiet kom frem, havde nogle af de tilstedeværende vidner til ulykken fået løftet lastbilen op med en donkraft, hvorefter de var påbegyndt førstehjælp. 

Den 22-årige blev kørt med ambulance og eskorte til hospitalet, hvor han blev indlagt i kritisk tilstand.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til ulykkesstedet, og de er nu i gang med at undersøge hændelsen nærmere. 

Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere detaljer om hændelsesforløbet.

De pårørende er underrettet om ulykken. 

**

 

Sigtet for at ville sælge kokain

En patrulje kørte tirsdag kl. 15.06 til en parkeringskælder på Otte Ruds Gade i Aarhus N efter en anmeldelse om, at nogle mænd havde solgt stoffer på stedet. 

Betjentene fik mistanke til to mænd, der sad i en bil i kælderen, og den mistanke blev stærkere, da betjentene kunne lugte hash, da de nærmede sig bilen. 

Mændene steg ud, da politiet kom, og i den forbindelse kunne betjentene se, at der pludseligt faldt flere salgsposer med kokain ned på jorden, da den ene, en 25-årig mand, kom ud af bilen. 

Den 25-årige mand nægtede at have noget med poserne at gøre, men han blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Der blev ud over kokainen fundet lidt hashrester i bilen, men der var umiddelbart ikke grundlag for at sigte den anden mand for noget.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 08.24 skete der et færdselsuheld i krydset Åbyhøjgård/Viby Ringvej i Åbyhøj. En 62-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 16-årig dreng, der kom cyklende ligeud. Drengen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 13.35 blev en 38-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers NV. 

Tirsdag kl. 20.00 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Tøjstrupvej i Allingåbro. 

Natten til onsdag kl. 00.55 blev en 55-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers NØ. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Bredevej i Egå begået fredag d. 7/7 mellem kl. 19.00 og kl. 20.30
På Langballevej i Mårslet begået tirsdag d. 8/8 kl. 12.15
På Akacievej i Randers NØ begået mellem onsdag d. 19/7 kl. 14.00 og tirsdag d. 8/8 kl. 15.00
På Virupvej i Hjortshøj begået tirsdag d. 8/8 mellem kl. 08.45 og kl. 16.50
På Kløvervangen i Skødstrup begået tirsdag d. 8/8 mellem kl. 12.00 og kl. 16.30

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi