Nyt fra Skødstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

**

 

Narkopåvirket bilist anholdt

Tirsdag kl. 20.14 blev en 25-årig mandlig bilist stoppet af en patrulje på Åby Ringvej. Ved patruljens henvendelse til føreren og en 25-årig mandlig medpassager, virkede begge personer meget nervøse.
I bilen fandt betjentene fra Østjyllands Politi en mindre mængde kokain gemt bag handskerummet, og føreren blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængder kontanter, der stammede fra salg af kokain. Han blev desuden testet positiv for kokain og blev anholdt, sigtet for at køre bil i påvirket tilstand samt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

**

 

Hærværk mod offentlige toiletter

I perioden fra mandag d. 26/12 kl. 10.00 til tirsdag d. 27/12 kl. 11.30 har ukendte gerningsmænd begået hærværk mod en offentlig toiletbygning på Fedt Mikkels Gang i Ebeltoft. I de to selvstændige toiletrum er der blevet begået identisk hærværk, hvor begge de to toiletter og to håndvaske er slået itu, mens to vinduer også er blevet slået i stykker.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere.

 

**

 

Nye anmeldelser om svindel efter ture hjem med pirattaxa

Østjyllands Politi har igen i løbet af det seneste døgn modtaget anmeldelser om, at borgere er blevet snyd for flere tusinde kroner efter at gave taget en tur hjem med pirattaxa.

Natten til tirsdag omkring midnatstid gik det henholdsvis ud over en 23-årig mand, der skulle hjem til Solbjerg, og en 40-årig mand, der blev kørt hjem til sin bopæl i Skødstrup. Ved turenes afslutning og mændenes forsøg på betaling med kreditkort, var betalingerne mislykkedes – og dagen efter var de forurettede blevet flere tusinde kroner fattigere.

Vi opfordrer endnu en gang til, at man aldrig tager en pirattaxa hjem – uanset, hvor fristende det end måtte være. Planlæg på forhånd, hvordan du kommer hjem fra byen, hvis du ikke har mulighed for at køre med en rigtig taxa på de travleste julefrokostaftener. Vi ser desværre flere eksempler på, at unge mennesker bliver snydt for mange tusinde kroner.

Østjyllands Politi undersøger sagerne nærmere. Vi hører desuden gerne fra andre, der måtte have oplevet lignende svindel med mislykkede dankortbetalinger efter en tur hjem fra byen med pirattaxa.

 

**

 

Færdsel:

Tirsdag kl. 7.41 skete der et færdselsuheld på Ringgadebroen i Aarhus C i krydset ved Augustenborggade. I forbindelse med et venstresving påkørte en 29-årig kvindelig bilist en 33-årig mandlig bilist, der kom kørende ligeud gennem krydset. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet, hvorimod der skete betydelige materielle skader på de to køretøjer. Den 29-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt i krydset.

Tirsdag kl. 8.12 skete der et færdselsuheld på Østergade i Fårup i krydset ved Nørregade. En 43-årig mand skulle foretage et venstresving, hvorefter han påkørte en modkørende bil, der skulle ligeud i krydset. Den modkørende bil blev ført af en 25-årig kvinde, men ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 43-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 9.23 skete der et færdselsuheld på Tilst Vestervej i Tilst. En 48-årig kvinde angiveligt kørte frem for rødt lyst i krydset ved Viborgvej. En 59-årig mandlig bilist, der kom kørende i vestgående retning, blev påkørt i krydset. Ingen personer kom umiddelbart til skade, mens der skete materielle skader på begge køretøjer. Den 48-årige kvinde blev sigtet i sagen. 

Tirsdag kl. 13.310 skete der et mindre færdselsuheld på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, hvor i alt fire forskellige køretøjer var involveret. Ingen personer kom til skade, men Østjyllands Politi blev tilkaldt til stedet for at hjælpe med at regulere færdslen på stedet for at undgå yderligere uheld. I alt tre personer blev sigtet for at påkøre den forankørende.

Onsdag kl. 00.06 blev en 18-årig mand sigtet og anholdt for at køre bil med en promille over det tilladte. Den unge mand blev stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi på Banegårdsgade i Odder. 

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt ti indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Provstebakken i Aarhus V begået mellem mandag d. 26/12 kl. 12.00 og tirsdag d. 27/12 kl. 13.43.
På Tranekærsvej i Risskov begået søndag d. 25/12 mellem kl. 00.00 og kl. 7.00.
På Mariane Thomsens Gade i Aarhus C begået mellem onsdag d. 21/12 kl. 15.30 og tirsdag d. 27/12 kl. 14.00.
På Bremsagervej i Åbyhøj begået mellem torsdag d. 22/12 kl. 15.00 og tirsdag d. 27/12 kl. 17.15.
På Otto Sverdrups Vej i Aarhus N begået mellem torsdag d. 22/12 kl. 17.00 og tirsdag d. 27/12 kl. 17.35.
Havkærparken i Tilst begået mellem onsdag d. 21/12 kl. 10.00 og tirsdag d. 27/12 kl. 18.00.
På Hulen i Lindbjerg begået tirsdag d. 27/12 kl. 20.00.
På Elmehøjvej i Højbjerg begået mellem søndag d. 25/12 kl. 18.00 og tirsdag d. 27/12 kl. 22.15.
På Nødkær Allé i Højbjerg begået tirsdag d. 27/12 mellem kl. 16.00 og kl. 23.11.
På Ovesdal i Mårslet begået onsdag d. 28/12 kl. 00.32.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi