Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Skødstrup - mandag den 25. januar

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Skødstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 10.30 en 39-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for natten til søndag at have overfaldet en kvindelig bekendt med flere knytnæveslag og greb om halsen. 

Ifølge sigtelsen faldt overfaldet sted i en lejlighed i det nordlige Aarhus. Den 39-årige blev anholdt søndag formiddag. 

** 

 

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 13.00 en 39-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for røveri begået søndag kl. 16.46 i Bilka i Tilst. 

Ifølge sigtelsen fyldte den 39-årige varer for over 3000 kroner i en taske, inden han forlod butikken uden at betale. En butiksdetektiv havde dog fattet mistanke til manden og tilkaldte en vagt, som hurtigt kom til stedet for at tilbageholde ham, inden han nåede helt ud. 

Vagten bad om at få lov til at kigge i tasken, men i stedet slog den 39-årige ifølge sigtelsen vagten to gange i ansigtet med en knytnæve, inden han løb videre mod udgangen. Han blev dog stoppet af to kunder, som holdt ham fast, indtil politiet kort efter kom frem. 

**

 

Grundlovsforhør i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 13.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. 
Han sigtes for grov vold ved lørdag omkring kl. 19.40 at have overfaldet to kvinder ud for en lejlighed på Søren Møllers Gade i Randers. 

Ifølge sigtelsen kravlede han igennem vinduet til en kvindelig bekendt, hvorefter han stjal hendes mobiltelefon. 

To kvinder på 23 og 26 år, der tilfældigvis kom forbi, ville hjælpe kvinden, og ifølge sigtelsen førte det til, at den 30-årige løb efter dem og slog den ene med knytnæveslag i hovedet og bankede hendes hoved ned i en bil, så hun kortvarigt mistede bevidstheden. Den anden sparkede han ifølge sigtelsen i hovedet og på kroppen flere gange. 

Den 30-årige kørte fra stedet i en bil, men blev søndag eftermiddag anholdt af en patrulje fra Nordjyllands Politi. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

**

 

Ni personer sigtet for at bryde forsamlingsforbud

Østjyllands Politi fik søndag kl. 17.05 en anmeldelse om, at der var en større gruppe personer var forsamlet i et kulturcenter på Klamsagervej i Åbyhøj. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de i nogle foreningslokaler på den ene etage fandt ni mænd i alderen 52-62 år. De blev alle sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet. 

**

 

68-årig snydt af tricktyve

En 68-årig mand fik søndag omkring kl. 14.00 stjålet sin pung af to tricktyve, da han stod på fortovet på Stenvej i Højbjerg. Manden fortalte, at han var blevet kontaktet af en kvinde og en mand. Manden spurgte på gebrokkent dansk om, hvor han kunne finde tandlægen. 

Imens stod kvinden tæt på den 68-årige og smilede og gestikulerede. Efter at have talt kort med parret, gik den 68-årige fra stedet, og kort efter opdagede han, at hans pung med dankort og nogle få kontanter var blevet stjålet. 

Den 68-årige har givet følgende signalement af kvinden og manden:

Mand 
Østeuropæisk af udseende, brun hud
Ca. 60-65 år
Ca. 190 cm 
Skaldet
Talte dansk med accent
Iført sort, kort jakke

Kvinde
Østeuropæisk af udseende, brun hud
Ca. 50-55 år
Ca. 160-170 cm høj
Kort, krøllet brunt hår**

 

Beruset kvinde slog betjent

Søndag kl. 22.46 kontaktede en borger politiet, da en meget beruset kvinde løb rundt på vejen på Park Allé i Aarhus.  Ifølge anmelderen var kvinden aggressiv og løb bl.a. direkte hen mod en mand, der ventede ved et stoppested. Han rakte armen ud for at standse kvinden, som faldt ned på fortovet. Herefter løb hun videre. 

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte til stedet og traf hurtigt en 52-årig kvinde, som var meget oprevet og påvirket af alkohol. 

Hun blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

Inde i patruljebilen var kvinden fortsat meget opfarende, og slog ud efter en betjent, som blev ramt på næsen. Den 52-årige blev derfor også sigtet for vold mod en polititjenestemand. 

**

 

Brand i to biler på parkeringsplads i Risskov

Søndag morgen kl. 06.12 kørte en patrulje til parkeringspladsen ved Vejlby Risskov Hallen, hvorfra der var melding om, at to biler stod i brand. Da betjentene kom frem, var brandvæsenet i gang med at slukke ilden. 

Der var kraftig røg fra begge køretøjer, men ikke længere ild. Brandvæsenet kunne dog fortælle, at der havde været kraftige flammer fra især den ene bil, da de ankom. Politiet kender endnu ikke årsagen til branden, men undersøger nærmere. Har du set noget på stedet, kan du kontakte politiet via tlf. 114.

**

 

Røg i køkkenet i Randers

Søndag kl. 12.10 kørte politi og brand til Ålborggade i Randers, hvor der var gået ild i en frituregryde. Alle opgangens beboere kom hurtigt ud mens brandvæsenet fik slukket ilden i gryden. 

Branden i gryden havde dog forinden udviklet kraftig røg, som tog noget tid at få luftet ud. To personer, der boede i den pågældende lejlighed, blev kørt på hospitalet til tjek for røgskader.

**

 

Passager blev vred, da han fik bøde i bussen

Søndag kl. 14.30 anmodede en kontrollør i en bus i Aarhus om assistance fra politiet, da han havde tilbageholdt en 19-årig mand, som havde sat sig voldsomt til modværge i forbindelse med udstedelse af en bøde. 

Betjentene kørte til Park Allé, hvor bussen holdt, og mødte her kontrolløren samt den 19-årige, der var tydeligt vred over situationen og forsøgte at komme ud af bussen. Betjenten fik hurtigt den 19-årige til at falde lidt til ro. 

Vidner i bussen kunne fortælle, at den 19-årige mand havde hidset sig op, da kontrolløren ville udskrive bøden, og havde forsøgt at stikke af fra bussen. Derfor havde kontrolløren fastholdt manden, som dog havde kæmpet så kraftigt imod, at kontrolløren havde brækket sin tommelfinger. 

Da det viste sig, at den 19-årige også havde en ulovlig peberspray i sin bæltetaske, blev han sigtet både for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og våbenloven. 

**

 

Brand i affald gav skader på kiosk

Politi og brandvæsen rykkede natten til mandag kl. 00.50 ud til en brand ved en kiosk på Bildbjergvej i Aarhus N. 

Der var ild i nogle affaldssække, som stod ude foran butikken, og røgen havde bredt sig til kiosken, som blev beskadiget. Branden blev hurtigt slukket, og ingen kom umiddelbart noget til. 

Det er endnu uvist, hvordan branden opstod. 

** 

 

Færdsel

Søndag kl. 17.46 skete der et færdselsuheld i krydset Ryomvej/Mørkevej i Fårup ved Rønde. En 82-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 50-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 82-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Søndag kl. 18.50 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Motortrafikvejen omkring Hornslet. 

Søndag kl. 20.14 skete der et færdselsuheld på Vestergade i Aarhus C. En 23-årig mandlig bilist blev ramt af en bilist, som efterfølgende flygtede fra stedet. Den 23-årige kom umiddelbart ikke noget til. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Lupinskrænten i Grenaa begået mellem lørdag d. 23/1 kl. 10.30 og søndag d. 24/1 kl. 11.50
På Demstrupvej i Randers NØ begået mellem lørdag d. 23/1 kl. 15.00 og søndag d. 24/1 kl. 13.40
På Demstrupvej i Randers NØ begået mellem tirsdag d. 19/1 kl. 17.00 og søndag d. 24/1 kl. 13.00
På Vosnæsparken i Skødstrup begået mellem fredag d. 22/1 kl. 9.00 og søndag d. 24/1 kl. 15.15
På Lindevej i Viby begået mellem fredag d. 22/1 kl. 16.00 og søndag d. 24/1 kl. 21.30
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler