Pædagog søges til Skødstrup Skole og SFO - Bliv en del af et inkluderende fællesskab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skødstrup Skole søger 1 pædagog til vores skole og SFO 

Skødstrup Skole kendetegnes ved en høj grad af tillid mellem skole og hjem, medarbejdere og børn, internt mellem medarbejdere og udadtil til øvrige samarbejdspartnere. Vi har en forventning om, at alle børn og voksne gør det bedste, de kan, og vi har høje forventninger til både din faglighed, dit personlige engagement og din pædagogisk/didaktiske forståelse. Skødstrup Skole er en af landets største skoler med over 1300 elever og 120 medarbejdere, og du vil blive en del af en bred sammensat gruppe, der altid er klar på sparring og faglig udvikling. 


Om jobbet:

Med din pædagogbaggrund skal du bidrage til børnenes trivsel og læring og til fællesskabet i klassen, på årgangen og i SFO-en. Vi forventer, at du indgår i et åbent og tillidsfuldt samarbejde med elever, forældre og skole. Derudover skal du kunne tage del i skolens almindelige hverdag, hvilket blandt andet gælder arbejdet med skolens indsatsområder, teamsamarbejde, udvikling, forældre- og elevinddragelse m.m. 

Du vil blive tilknyttet en årgang på 0.-3.klasse, hvor du er en del af klasseteamet omkring en klasse. Der er både opgaver i skoletiden og SFO. Skulle du have særlige interesser eller kompetencer, som du kan bidrage med i SFO-en, så hører vi gerne om disse. Det kan være, du spiller et instrument, har erfaring som praktikvejleder eller noget helt tredje. 

Du vil som klassepædagog samarbejde med klasseteamet omkring den klasse, du er tilknyttet. Der er ligeledes pædagogisk ledelse ”tæt på” til at hjælpe og støtte dig i dit daglige arbejde.
 

Hvis du vil vide mere:

Se skolens hjemmeside her

 

Kontakt:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte 

pædagogisk leder, Karin Bach (41857496) 

pædagogisk leder, Pernille Røm (41858447)

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuldtid 

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  27-06-2024 12:00
 
Samtaler afholdes mandag d. 1. juli 2024


  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rosenbakken 4, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068777

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet