PÆDAGOG TIL BØRNEHAVEN BAKKEHUSET

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

-Vil du være en del af et unikt lille fællesskab?

Vi er en af de få børnehaver med en ganske lille børnegruppe på kun 40 børnehavebørn. Dette giver en helt særlig nærhed og et tæt fællesskab. Og netop det med nærhed og meningsskabende små grupper, er noget vi holder af at arbejde særligt med. Vi er en ret ny personalegruppe og leder, der mangler dig til at nørde sammen med os. Vi har netop fået en ledig stilling, da vores pædagog på barsel har søgt tilbage til vuggestuelivet, hvor hendes primære erfaring er.

Kan du se dig selv uden alt for meget ”Plejer” og trives du omgivet af både glimmertøj og hængerøve?
Vi er et rummeligt hus med plads til forskellighed og forandring. Et hus hvor plejer kun eksisterer, hvis det giver mening. Vi er et hus der nyder at være i proces og lave fejl for at lære nyt.

Vi består af både mandlige og kvindelige ansatte, unge og ældre, høje og lave, med og uden hængerøv. Vi er et godt udsnit af mennesket i sin helhed og med plads til at være sig selv ind i et fagligt fællesskab. Uddannelsesmæssigt består vi både af, pædagoger, psykomotorisk terapeut, lærer, coach og vi vægter at vores faste medhjælpere får pædagogmedhjælperuddannelsen. 

Er du klar til faglig udvikling?

Vores fælles faglige fundament er ICDP uddannelsen, som vi alle snart har.  Denne uddannelse sætter spot på den professionelle og kærlige relation. I Skødstrup er vi så heldige at have ansat vores hel egern underviser til ICDP uddannelsen i dagtilbuddet.  Som fast medarbejder her hos os, vil du derfor også få denne uddannelse tilbudt. 

 

Vil du have ledelse tæt på?

At have så lille et hus giver ligeledes plads til ledelse tæt på. Vores leder Charlotte, har timer med børnene og har et godt kendskab til både personale, børn og forældre. Døren til kontoret er altid åben og her skal det være rart at komme forbi for både børn og voksne. Ledelsesmæssigt er de fire hjørnesten ”engagement, udvikling, balance og ansvar” Disse hjørnesten skaber rammen for den ledelsesmæssige retning og er en forventning udadtil i både personalegruppe, børnegruppe, forældregruppe og for Charlotte selv.

5 hurtige om dig

  • Du brænder for noget andet end at brænde ud
  • Du tilstræber pædagogisk kærlighed
  • Du har lyst til at have det sjovt og lege med vores børn 
  • Du tør lave fejl for at lære nyt 
  • Du har lyst til at møde vores forældre ligeværdigt i børnenes liv

 5 hurtige om os

  • Vi er en flok der elsker vores liv med børnene
  • Vi tilstræber nærvær og deler os når vi kan 
  • Vi vil gøre en positiv forskel i børnenes liv
  • Vi sætter trivslen for børnene foran læring.
  • Vi laver lige så mange fejl som dig. 

 Vi søger en pædagog på  ca 33 timer pr. uge. som kan starte 13.05.2024 eller hurtigst muligt derefter.
Du må gerne have erfaring, men du kan også sagtens være nyuddannet.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 01.06.2024 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

  
Ugentligt timetal: 33 timer 

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.
 

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Charlotte Gram Johanson på telefon 41857631 i tidsrummet kl.06.30 - 16.00
Du kan læse mere om Børnehaven Bakkehuset på vores hjemmeside Børnehaven Bakkehuset (aarhus.dk) 

 

Ansøgning

Samtaler forventes afholdt løbende, så send din ansøgning snart. 

Vi anvender udelukkende elektronisk rekruttering, og det er således kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. Men vi vil rigtig gerne at du kigger forbi til en rundvisning.

 Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Skødstrup Dagtilbud består af afdelingerne

Dagplejen i Skødstrup, Vuggestuen Kløvervangen, Børnehaven Bakkehuset, Børnehaven Myrhøjen, Børnehuset Liv, Væksthuset, Engskovgård, Stationsvangen, Junibakken og Kloden.

Sammen skaber vi et udviklende, lærende og trygt miljø for børnene - lige fra de første skridt i vuggestuen eller dagplejen til aflevering ved skolestart. Vi følger børnene hele vejen.

 Du kan læse mere om Skødstrup Dagtilbud  her

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (33-33 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kløvervangen 68, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031254

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet