Skæring Plejehjem søger sygeplejerske 37 timer eller efter aftale

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Drømmer du om at gøre en forskel for vores ældre beboere?

Vil du gerne bruge dine kompetencer som sygeplejerske og deltage i kvalitetsarbejdet for sammen med gode kolleger at give beboerne et godt hverdagsliv? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

Hos os er du ikke alene. Vi hjælper hinanden og tænker os selv som ét fælles hus. Vi arbejder rehabiliterende ud fra den enkelte beboers behov, og vi er bevidste om at træde respektfuldt ind i beboernes liv. Plejen hos os er kendetegnet ved at skabe struktur i hverdagen, trygge rammer og forudsigelighed.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt.

Din profil:
Om du har erfaring fra somatikken, psykiatri eller hjemmepleje er ikke det væsentligste. Det er vigtigt, at du har lyst til at tilbyde ældre borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser det allerbedste hverdagsliv og at du har lyst til at være en del af en personalegruppe, der løfter i flok.

Vi udfører pleje og omsorg af høj kvalitet, og vi har fokus på at arbejde med forbedringer.  

Som vores nye kollega vil du opleve, at vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle og mulighed for et godt læringsmiljø. Vi har humor, kreativitet og en positiv tilgang. 

Relationer, kommunikation og samarbejde har stor betydning i forhold til arbejdet både med beboerne, de pårørende og kollegaer. Derfor vægter vi dette meget højt.

Vi søger en engageret kollega, der har følgende kompetencer:

 • Evner at indgå aktivt i de tværfaglige opgaver i hele huset som sparringspartner og rollemodel
 • Deltager i kvalitetsarbejdet, herunder undervisning af kolleger i nye tiltag
 • Bidrager til at dokumentationsværktøjer anvendes, så vi sikrer kvalitet og kontinuitet i plejen
 • Anvender fordomsfri og anerkendende kommunikation i alle relationer
 • Vil være med til at give beboerne et aktivt og godt hverdagsliv, hvor dine ideer også er velkomne
 • Er stabil og fleksibel og bidrager til, at vi kan få enderne til at nå sammen


Derfor skal du vælge os:

 • Vi ønsker at ansætte en sygeplejerske mere for at fastholde og udvikle kvaliteten i sygeplejen, som du bliver en naturlig del af sammen med vores anden sygeplejerske og andre nøglepersoner.
 • Du bliver en del af en mindre personalegruppe, hvor vi tager hånd om hinanden.
 • Vi ser huset som ét fælles hus, hvor alle hjælper alle.
 • Vi er ét team, som bruger humoren aktivt i vores dagligdag.
 • Du vil få en god introduktion og mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Hvis du kunne ønske dig en hverdag med relationsarbejde, pårørendearbejde, grundlæggende og kompleks sygepleje sammen med fagligt dygtige kollegaer, så skal du søge dette job. Her har du mulighed for at arbejde selvstændigt og i teams.


Dine ønsker er vigtige for os, og du kan som udgangspunkt ønske at arbejde på hverdage. Som udgangspunkt er der vagt i gennemsnit hver 4. weekend for at understøtte den faglige udvikling.

Skæring Plejehjem er et hyggeligt plejehjem med 28 plejeboliger:

Skæring Plejehjem er smukt beliggende med udsigt til bugten. Visionen er, at udeliv er en integreret del af livet på plejehjemmet. Det er et ønske fra beboerne at skabe et aktivt og meningsfuldt hverdagsliv. Som ny medarbejder vil du opleve et velfungerende plejehjem, hvor du har mulighed for at bidrage med ideer og få et godt og spændende arbejdsliv.

På Skæring Plejehjem sætter vi en ære i at være et godt uddannelsessted for en del SOSU-assistentelever. Du bliver derfor også en del af et team, der tager ansvar for både uddannelse, introduktion og oplæring af nye kolleger.


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2023, gerne før.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 37 timer eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret forstander Ida Hanquist på telefonnummer 20165346, mail: idhhni@aarhus.dk eller til viceforstander Michael Ebeling på telefonnummer 41873578, mail: gmi@aarhus.dk.

Vi er stolte over vores arbejdsplads og du er hjertelig velkommen til at besøge plejehjemmet, inden du søger jobbet. Kontakt Ida eller Michael for at aftale besøget.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 20. juni 2023.

Vi afholder samtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Sommersmindevej 2, 8250 Egå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/skaering-plejehjem-soger-sygeplejerske-37-timer-eller-efter-aftale/8r651c/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet