Strandskolen søger dedikeret barselsvikar med dansk til indskolingen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Brænder du for at give børnene en tryg start på skolelivet med gode læringsoplevelser på Strandskolen søger vi en barselsvikar til indskolingen, der trives med et tæt teamsamarbejde med resten af klasseteamet og på årgangen.

Du har en læreruddannelse med linjefagene dansk, billedkunst og idræt.

Du skal bidrage til at skabe en meningsfuld, tryg og lærerig hverdag for vores elever på 1. årgang.  

Du sætter en ære i at give de mindste elever den allerbedste start på skolelivet på en anerkendende måde, hvor de mærker, at de er en del af fællesskabet, hvor de møder empati og mærker tryghed.  

Du skal have lyst og evne til at bidrage til en hverdag kendetegnet af:  
 

 • Vores værdier; trivsel, faglighed og fællesskab 
 • Øje for det enkelte barns ressourcer og behov 
 • Faglig progression og succesoplevelser for børnene

Du arbejder professionelt, ambitiøst og kommunikerende – og ser kollegialt samarbejde med lærere og pædagoger, som en styrke og er en positiv og konstruktiv medspiller.

Stillingen indeholder

 • Barselsvikariat med ansættelse på 37 timer ugentligt 
 • understøttende undervisning (studietid, bevægelse mm.)


Din profil:
Vi forventer, at du:  

 • Brænder for at indskolingen
 • Kan se muligheder i at få børn til at trives og udvikle sig
 • Kan samarbejde og kommunikere anerkendende med elever, forældre og kollegaer 
 • Har flair for klasserumsledelse og kan skabe relationer  
 • Kan skabe læringsrum for eleverne både inde og ude 
 • Har viden om og gerne erfaring med begynderlæsning
 • Har lyst til kollegialt samarbejde
 • Du er en god kollega 


Derfor skal du vælge os:
Strandskolen er et godt og trygt sted at arbejde. Det er en dynamisk arbejdsplads med en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du bliver en del af et forpligtende og udviklende samarbejde med de 2 andre klasseteams bestående af lærere og pædagoger. 

Vi har et øget fokus på at skabe en tryg overgang fra daginstitution til skole for børnene og deres forældre, samt den efterfølgende overgang til 1. klasse. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Allan Skovborg Gert på telefon 20 47 34 21.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 10. juni 2023
 
Vi holder løbende samtaler.

Om os
Strandskolen er en folkeskole beliggende i naturskønne omgivelser i Risskov. Skolen har 680 børn fordelt på 30 klasser og 265 børn går i skolens SFO. På skolen er der tilknyttet 60 medarbejdere. 

Strandskolen er Verdensmålsskole, hvilket betyder, at vi arbejder med FN’s 17 verdensmål i undervisning og den daglige praksis. 

Organisationen tager sit afsæt i anerkendende, systemisk tankegang og skolens værdigrundlag bygger på faglighed, trivsel og fællesskab. Derudover er vi meget optaget af Aarhus kommunes proces mod en fritidspædagogisk vision. 

I fritidsdelen arbejder vi årstidsbestemt efter temaer, hvor vi følger årets gang, og planlægger aktiviteter og værksteder derefter. Desuden vægter vi traditioner af forskellig art. 

Strandskolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.  

På Strandskolen er der et stort fokus på det tværfaglige samarbejde i teamet, dynamisk tilgang til jobbet og holddeling vægtes meget højt og er i udvikling. Det betyder, at man som ansat på Strandskolen arbejder tværfagligt sammen på årgangen. De stærkere fællesskaber har sit rodfæste i afdelingen og foregår i et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger i teamet og i afdelingen. Det er en fordel at have gode IT-didaktiske og pædagogiske kompetencer.  

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Nellikevej 1, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/strandskolen-soger-dedikeret-barselsvikar-med-dansk-til-indskolingen/soxq02/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841776

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet