SKØDSTRUP SKOLE SØGER KANTINEMEDARBEJDER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at indgå i et godt samarbejde om skolens kantine på en af byens største skoler, daglig tæt kontakt med eleverne, og en hverdag hvor du ser det fulde resultat af den mad, du laver – så er det lige dig, vi leder efter.

Skødstrup skoles kantine betjener dagligt skolens 1350 elever og 150 medarbejdere. Opgaverne er meget varierede, men de primære opgaver er at forberede råvarer til dagens menu, modtage og pakke varer ud, pakke mad og mælk til eleverne, betjene børn og voksne, vaske op samt lettere rengøring i forhold til egenkontrol af køkkenet.

 

Vi arbejder med rotation mellem de forskellige opgaver i kantinen, prioriterer at lave en sund, nærende og hjemmelavet kost, samt en kost der lever op til kommunens retningslinjer om klima, økologi og bæredygtighed.

 

Vi søger en medarbejder på 27 timer pr. uge og med tiltrædelse senest 1. maj 2024.

 

 
Din profil

 

Vi forventer, at du brænder for og har erfaring med at arbejde med mad og mennesker. 

 

Vi søger en medarbejder, der:

 • har hænderne skruet rigtigt på
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt 
 • er god til at samarbejde og bidrager til det gode arbejdsmiljø
 • er mødestabil
 • har interesse, forståelse og respekt for kerneydelsen i skolen
 • kan lide børn og trives i et travlt og til tider støjende miljø
 • er serviceminded og fleksibel

 

For at komme i betragtning til stillingen skal din straffe- og børneattest være tilfredsstillende.

 


Derfor skal du vælge os


Vi tilbyder

 • et team som trives og hjælper hinanden
 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor faglighed, trivsel og samarbejde vægtes højt
 • gode kollegaer og en masse skønne børn
 • en afvekslende arbejdsdag, som du selv får stor indflydelse på

 

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem KL og FOA/Kost og Ernæringsforbundet.
Stillingen er på 27 timer ugentlig med tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. maj 2024. Der kan forhandles et lavere timetal. Arbejdstiden er fordelt på en 5 dages arbejdsuge og placeret i tidsrummet mellem kl. 7.00-14.

Derudover placeres din arbejdstid i de 40 uger eleverne er på skolen, og det betyder, at din arbejdstid i disse uger er 30 timer pr. uge. Du har fri i alle skolens ferier.
 

 

Hvis du vil vide mere


Yderligere information om arbejdspladsen og stillingen kan fås ved henvendelse til kantineleder Bente Madsen på mobil 20 89 65 55 eller administrationsleder Christina Robertsen på mobil 41 87 30 40.


Ansøgning


Du skal sende en ansøgning, hvor du skriver, hvorfor det lige er dig, vi skal ansætte, samt vedhæfte et CV til ansøgningen og gerne referencer fra tidligere ansættelser.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 12. marts 2024, og vi forventer at holde samtale tirsdag den 19. marts 2024 fra kl. 13.30.Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 27

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


 


 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rosenbakken 4, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003323

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet