Vuggestuen Kløvervangen søger en pædagog 37 t/u

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du med ud og fange krabber? Vil du løbe i bare tæer i sneen sammen med os? 

Vi søger en pædagog 37 timer ugentligt fra 1. juli. 

  • Vil du være en del af en engageret ung personalegruppe, der hver dag møder børnene med omsorg, begejstring og engagement?
  • Vil du arbejde med de yngste børn i vuggestuen?

 

Om Vuggestuen Kløvervangen

I Kløvervangen har vi 30- 33 børn fordelt på tre stuer. Du vil få ni kompetente kolleger, som alle finder stolthed og stor glæde i arbejdet med netop vuggestuebørn. Du vil opleve en leder hvis fire hjørneflag i ledelsesgrundlaget er: Positivitet, motivation, struktur og resultater.

I Kløvervangen arbejder vi på tværs af huset. Alle børn kender alle voksne godt. Vi har særligt fokus på børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse, hvor en anerkendende, rummelig og respektfuld tilgang til børn, forældre og kollegaer er en del af fundamentet. 

Vi arbejder ud fra det børnesyn at børn altid gør det bedste, de kan. Vi tilpasser vores pædagogiske praksis og skaber læringsmiljøer herefter. Vi er et hus, hvor vi møder børnene med positivitet, engagement, begejstring, knus, og opmuntring. 

Vi arbejder med en struktur hvor de 11 ældste børn (Sommerfuglene) er samlet. De yngste børn (Larverne) er fordelt på henholdsvis Skoven og Engen. Ved at have denne struktur kan vi målrette læringsmiljøer og legefællesskaber, så de passer til børnene. 

Du vil i udgangspunktet blive en del af temaet omkring de yngste børn, men også have lyst til at arbejde med de ældste børn. Vi har meget fokus på omsorg, tryghed, anerkendelse og det relationelle. Vi arbejder hver dag med at skabe de bedste læringsmiljøer ud fra børnenes nærmeste udviklingszone.  Vi er meget optaget af leg og leger ny viden ind, når vi arbejder med temaer som havet, transport, insekter, følelser mm. Du vil opleve, at der fx hænger waders og fiskenet ned fra loftet. Vi er på ture, hvor vi fanger krabber på stranden og finder insekter i skoven. Vi har to el ladcykler og kommer vidt omkring.   

 

Om dig

  • Du har fokus på kerneopgaven: børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse
  • Du er positiv, omsorgsfuld og skaber nærvær
  • Du har en legende tilgang og ser en værdi i legen
  • Du har et godt overblik, er handlekraftig og reflekterende
  • Du er fleksibel og ansvarlig, har en høj arbejdsmoral og er fremmødestabil
  • Du kan arbejde struktureret og kan planlægge pædagogiske forløb 
  • Du er anerkendende i din kommunikation og tilgang til kollegaer og forældre
  • Du må meget gerne have erfaring med arbejdet med Stærkere Læringsfællesskaber (SLF), ”Den styrkede læreplan” og Samspil ”Hjernen og Hjertet” (samtaler med forældre)Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere: 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Helle Urbak på mobil 24826376 i tidsrummet 8-16. 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist er den 8. maj 2024.

Samtaler afholdes løbende.

Vi anvender udelukkende elektronisk rekruttering, og det er således kun muligt at søge stillingen online. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
 

Skødstrup Dagtilbud består af 10 afdelinger:

Dagplejen Skødstrup, Vuggestuen Kløvervangen, Børnehaven Bakkehuset, Børnehaven Myrhøjen, Børnehuset Liv, Væksthuset, Junibakken, Engskovgård, Stationsvangen og Børnehuset Kloden.

Sammen skaber vi et udviklende, lærende og trygt miljø for børnene - lige fra de første skridt i vuggestuen eller dagplejen til aflevering ved skolestart. Vi følger børnene hele vejen. 
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kløvervangen 64, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032232

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet